Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 3-4 tojást eszek, az...

Ha napi 3-4 tojást eszek, az már rengeteg, vagyis egészségtelen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha minden nap, akkor nem túl egészséges!
2009. okt. 15. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
csak fehérjéből lehet akár 50 dbot is.. viszont sárgája az nem annyira jó, darabonként 5 gramm zsír, számold ki. (és rossz fajta zsír)
2009. okt. 15. 23:05
 3/9 anonim válasza:
89%
nem egészségtelen, ha nem eszel hozzá még 2 kg pacalpörköltet és egy egész tál meggyes-pitét :) Maga a tojás nagyon is egészséges, csomó fontos anyag van benne, és nem is olyan magas a kalóriatartalma (75kcal/db) szóval pl 3 tojás reggelire, vagy 2reggelire-2 vacsira pont jó. Ehetsz hozzá nyers zöldségeket, és akkor komplett a menü
2009. okt. 15. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
A tojás a legegészségesebb élelmiszer.16 féle vitamin van benne,csak C vitamin nincs.És az sem igaz,hogy a sárgája emeli a kolszeterin szintet,legfeljebb azoknál,akiknek egyébként is magas a kolszterinszintje.Nemrégen olvastam erről egy tanulmányt.Nyugodtan egyed,de természetesen ne csak azt.
2009. okt. 16. 06:57
 5/9 anonim válasza:
Manapság már mindenre azt mondják,hogy egészségtelen.Aztán meg rácáfolnak.Szerintem 3-at nyugodtan megehetsz.
2009. okt. 16. 06:57
 6/9 anonim ***** válasza:

50 fehérje?

második, ezt hogy találtad ki?

Nézd meg a nátrium tartalmát!

Ha sportolsz, akkor lehet enni minden nap, mert nem fog emelkedni a koleszterin és nem tapad meg sz érfalakon.

(lásd régi parasztemberek, akik egész nap kapáltak és zsírosakat ettek)

Aki viszont nem mozog eleget, annak igenis ártalmas.

2009. okt. 16. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
akár mindennap ehetsz tojást (lágy, főtt) ha mellé zöldségeket eszel és nem zsíros kajákat és finom lisztes termékeket!
2009. okt. 17. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Csomó baromságot hordanak itt össze!!

Bármit ehetsz, ha normális az anyagcseréd (tehát nem vagy alapból súlybeteg), és megvan a napi mozgás.

5 gramm zsír per tojás és rossz zsír? vicces :

D

Mert egy szelet csokiban nincs ennyi vagy még a több kiváló iparilag feldolgozott pálmazsír mi?

GONDOLKODJATOK MIELŐTT MIDNENFÉLE BAROMSÁGOT BEVESZTEK AMIKKEL HÜLYÍTIK A NÉPEKET NEMLÉTEZŐ TANULMÁNYOK MEG KUTATÁSOK ALAPJÁN NÉVTELENÜL.

Kiakasztó a Koronás Cukor reklámplakátja is amin az iparilag előállított cukrot TERMÉSZETES anyagnak állítja be.

Természetes az ami a természetben megtalálható a saját formájában. Én kristálycukorfát még nem láttam soha.

Lehet, hogy kémiailag természetes és vegyszermentes, de a koncentrációja nem természetes, és ez okozza a problémákat!!

A mennyiség legalább olyan fontos, mint a minőség.

2011. márc. 16. 11:27
 9/9 mariak válasza:
34%
En napi 10-12 fott tojast eszem meg paleolit taplalkozassal, ezek szerint mar reg meg kellett volna dogolnom. A rengeteg sportolas nyilvan nem szamit, a termeszet csodaja, hogy total fitt es egeszseges vagyok meg mindig... :-)
2013. okt. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!