Sikerült lefogynom, azóta nem eszek pékárukat, és cukros ételeket, szerintetek is ez egészségtelen?
Pont hogy ez az egészséges.
A szénhidrátot simán krumplival kukoricával és más ezer féle étellel tudod pótolni. a cukrot pedig gyümölcsökkel ami épp elég.
én mondjuk rettentö szénhidrát kedvelö vagyok ezért oda vagyok a pékáruért, pedig csak azokról kellene lemondanom.
Jól teszed,én is csak ritkán eszem,bnőm egyáltalán nem eszik ilyesmit.
A különböző ételek élettani hatásával meg tisztában vagyok,uh senki nem tud megingatni.Plusz ha látja valaki a testfelépítésem előbb kér tanácsot ez ügyben,minthogy észt osszon nekem pókhassal.
Szia!
Én is most fogytam 14 kg-t úgy hogy nem eszem ilyesmit (+ mozgás) és nem is hiányzik.Ha néha megkívánok valami édességet csinálok magamnak és tudom,hogy miből készült és hogyan.Szerintem finomabb és jobban is néz ki mint a bolti.Ha esetleg megkívánsz valami édességet szívesen adok recepteket.Igaz hogy nem vagyok cukrász de szakácsként van egy pár süti receptem is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!