Igy fogyni fogok?!?
Lany vagyok,mindenki azt mondja ha ezt a tiédat vigig csinalm akkor le fogok fogyni és még a böröm sem lesz csunya.(persze ha melette mozgok is)
Annyi lenne az egész,hogy kizàrom az étrendembol ezeket: Tészta,rizs,cukor,liszt,édeségek,kenyér.
Amit ehetek,tejtermékek,gyümi,hus
a zöldségket kifelejtetted. és van aki a tejet se ajánlja
ha hosszú távon betartod ezt az éétrendet akor bizony egészségesebb leszel
Van rá esélyed!
Ha a tejtermékeket is hanyagolod, de legalábbis lecsökkented a mennyiségüket akkor egészen biztos hogy fogyni fogsz, ha van miből.
hàt hogy érted hogy ha van miböl?
régen sokkal csinosabb vékonyabb voltam...most hatvan valamennyi vagyok..és tuti megolom magamat,hanem foogok ffogynill..rohadt szarul érzem magaamat a börömben.
Arról van szó, hogy ha Neked egy vékony, gebe szépségideálod van, akkor azt egészséges táplálkozással nem fogod elérni, akkor a felfogásodon kell(ene) változtatni.
De ha van rajtad fölösleges zsír, ami a tested számára már megterhelő, akkor azt persze, le tudod adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!