Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el ezt az...

Hogyan érhetném el ezt az alkatot (hasat)?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 154 cm és 40 kg, de azért van egy kis felesleg rajtam. [link] ( a fehér pólós)

2012. dec. 14. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

végülis tényleg logikus:).

az ilyeneket,mint a kérdező iszonyatosan zavarja a nővé válás,hogy megbámulják,kívánják,vizslatják a manuszok,mert gátlásosak,szégyenlősek és nem tudják ezt kezelni.

ezért a döntésük a elnőietlenedés,hátha kamasz fiú testben nem figyelnek fel rájuk.

2012. dec. 15. 00:07
 12/18 A kérdező kommentje:

Miért olyan hihetetlen, hogy 40 kilóval van fölösleg? Mondom, hogy teltkarcsú vagyok.

Kedves Ember, lényegében igaz, bár legfőképpen a melleim zavarnak (Ugyan normál méretűek, bár egyszer mondták, hogy hozzám képest kicsit nagyok).

Mikor felső nélkül eldőlök az ágyon, tetszik, hogy, jóval laposabbak (meg a hasam is).

2012. dec. 15. 00:37
 13/18 anonim ***** válasza:
nem diéta kell neked kedvesem,hanem egy olyan férfi,aki előhozza belőled a nőt,és akkor büszke lennél a melleidre,nem laposítani akarnád:).
2012. dec. 15. 00:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát, azért kipróbálnám azt. Aztán ha nem jön be, jöhet a te ötleted. :")
2012. dec. 15. 00:43
 15/18 anonim ***** válasza:
csak akkor?:)
2012. dec. 15. 01:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Hmm, Kérdező semmi sem látszik a képen. Egészen véletlenül RUHÁBAN VAN a csajhoz hasonlító, így.. csak feltételezhetjük hogy karcsú.

Ne egyél kenyérféléket, csokit cukrot meg mindenféle tejes vackot. Ha van rajtad felesleg, akkor ettől le fog menni. Ha nincs, akkor nem fogsz fogyni, hát igen mindenkinek van egy egészséges testalkata, ami alá (egészségtelenül véznává) nem könnyű menni. Bár Magyarországon jöhet még olyan idő, hogy a mostani éhezők (a kövér emberek minőségi éhezők!) még mennyiségi éhezők is lesznek és lesoványodnak..

2012. dec. 15. 11:43
 17/18 anonim válasza:
Sya! Szerintem naon kis husis vagy, mondhatni dagi. Ajánlóm a rubint réka vagy a norbi ápdét termékeket, mert nagyon közel állsz a túlsúlyhoz, és ez HALÁLOS is lehet. szép napot és kellemes ünnepeket
2012. dec. 15. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
A norbi meg a HALÁLHOZ állt nagyon közel, de ajánlgassuk csak az egyértelműen káros kajáikat.
2012. dec. 15. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!