Mert 40 kilósan azt látod hogy van rajtad felesleg.Ez betegség.Testképzavar a neve.Ezért.
2012. dec. 14. 21:01
4/18 Beviz Elek válasza:
Tudod mi a jó súly? Persze magasságtól, mellmérettől függően...
Kb 50-55 kg
2012. dec. 14. 21:02
5/18 anonim válasza:
Képen jól néz ki a sovány alkat, de sajnos az ágyban nem a legjobb.Én is arra vágytam hogy kicsi legyek erre... Megkaptam és most a legnagyobb vágyam hogy felszedjek egy keveset.Tényleg csak a kutyák játszanak csontokkal.Amúgy is elég kevésnek találom a súlyod, mire mennél te a lapos hassal ha csupa csont és bőr vagy? A modellek is csak addig szépek amíg a kifutón vannak, senkinek sem kellenek...
2012. dec. 14. 21:22
6/18 anonim válasza:
hát ezt megcáfolnám, nekem tetszenek a vékony lányok, szerintem a képen levőnek is jó alakja van..
szerintem hagyd el a gabonákat és a cukrot és mozogj sokat, erősíts otthon, hasra is meg mindenre. És egyél elég fehérjét (az nem hízlal de kell az izomzatnak). 19f
2012. dec. 14. 22:01
7/18 A kérdező kommentje:
Igazából az a helyzet, hogy teltkarcsú vagyok. Szóval alapjáraton vékony (kezek, lábak, meg hát hasam sincs AKKORA, de azért van + egy kis úszógumi).
Utolsó, köszönöm a válaszokat, amúgy is diétáznom kellene (a bőröm miatt), erősítő edzéseket meg akkor keresek majd.
2012. dec. 14. 22:03
8/18 anonim válasza:
"szerintem a képen levőnek is jó alakja van"
Hja,ott van alak is? Kb. mint egy 14 éves fiúnak.De biztos van aki erre gerjed.
2012. dec. 14. 22:07
9/18 anonim válasza:
a fehér pólós valami meleg srác,nem csaj.
a kérdés meg kamu.
40 kilóval felesleg?
2012. dec. 14. 23:52
10/18 anonim válasza:
B@szki,ezeknél már nem lehet tudni melyik micsoda :D Tehát a kérdező,aki lány,olyan akar lenni mint egy meleg fiú.Értem én,tök logikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!