Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el, hogy egy...

Hogy érhetném el, hogy egy sztár kövessen twitter-n? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ez nem túl ismert sztár, ne olyanra gondoljatok... Csak az a baj hogy ahogy elnéztem nagyon kevés olyan embert követ, aki nem híres.. Hogy érhetném el, hogy kövessen? Titeket követtek már sztárok? Hogy értétek el? :)
2012. nov. 11. 18:16
 1/8 P.S.94 válasza:
Ez vicc..:D Ezek a hírességek soha az éltben nem fognak követni, tudom h jó lenne ...én is örülnék ah Alexander Skarzgard kíváncsi leen rám, de sajnos nem az...Mondj le erről a dologról!
2012. nov. 16. 14:38
 2/8 A kérdező kommentje:
De láttam hogy más magyar embert, aki nem sztár, legalább 5 világsztár követi... Pl. Carly Rea Jepsen is követi, csak azért, mert kiírt v.mi kedveset neki!! Szóval, valahogy mégis ellehetne érni! Csak nem tudom hogyan...
2012. nov. 16. 16:01
 3/8 P.S.94 válasza:
hàtha ìgy van akkor ìrj sokszor neki, de ne csak nyalizz és bòkolj hanem pròbàld meg elérni h olyat írj amir felfigyelhet :-D pl. meghökkebtő is lehet ha izléses. kérezz nyugodtan ha szeretnét
2012. nov. 16. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom.:) Van ötleted mit írjak neki? :D Mondjuk még gondolkozok, de most nincs hirtelen ötlet...
2012. nov. 16. 22:31
 5/8 anonim válasza:
írj neki olyanokat hogy "please follow me" sokszor külön tweetekben és akkot talán, vagy írd neki hogy "I love you so much! can you follow me please?" vagy valami ilyesmiket de jó sokszor kell és akkor ha kiírt valamit az a sztár után írja neki mert akkor nagyobb az esélye hogy észre veszi és hogy fent van még twitteren :)
2012. dec. 12. 20:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:D Na, kezdem a próbálkozást, eddig nem volt kedvem.:)
2012. dec. 13. 19:24
 7/8 anonim válasza:
Szia :) Nem tudom, hogy a kérdésed megfogalmazása óta sikerrel jártál-e, remélem igen :) Ha esetleg mégsem, azt tudom javasolni, hogy válaszolj a sztár twitter bejegyzéseire. Nekem így sikerült elérnem, hogy az egyik legnagyobb kedvencem kövessen. Kiírt valamit, én pedig válaszként küldtem neki egy szép idézetet. Annyira megtetszett neki, hogy retweetelte az üzenetemet, válaszolt rá és még követni is elkezdett. :)
2013. jan. 13. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
szia. :) örülök neki, hogy megosztottad ezt velem. :) magyar sztárról van szó? nem, nem jártam még sikerrel, mert még nem igazán próbálkoztam, vagyis nem írtam neki hogy "follow me...", hanem csak néha írok neki, idézeteket, stb-t.:)
2013. jan. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!