Hogy alakítsam a fogyókúrát az életmódomhoz?
reggel felkelek 7 óra körül, olyan fél 9 körül szoktam reggelizni, délben ebédelek, majd megyek suliba, ahol általában nincs időm enni, hazaesek 9 órakor farkaséhesen, és jól bezabálok, nem tudom mit csináljak, nagyon le kellene fogynom.
172cm/100 kg 20/L
Ne zabálj be este. Kösd ki előre, mennyit ehetsz vacsorára, és azt ne lépd túl akkor se, ha éhes maradsz.
Átérzem a helyzeted, én munkában vagyok úgy, hogy ha pl. határidő van és nagyon kell hajtanom, nemhogy enni, még pisilni se megyek ki akár egész nap. Ez önmagában nem baj (nem a frászt, tönkreteszi az ember gyomrát, aztán refluxos meg gyomorfekélyes lesz), csak este ne zabálj be.
Mondd azt, hogy este két szelet kenyeret ehetsz maximum, és azt ne lépd túl. Vagy pl. levest, főzeléket csak egy kis bögrével, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!