Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki nem tud olyan fogyókúrá...

Valaki nem tud olyan fogyókúrát, amibe nem kell ételadagokat méregetni, meg nem kell milliós bogyókat szedni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

paleolit táplálkozás.

Nem fogyókúra, hanem életmód, de peregnek lefelé tőle a kilók. Egészségesen, szépen lehet tőle fogyni.

2012. nov. 28. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De. Iktass ki minden fehér lisztet és cukrot. Ne egyél zsíros ételeket, és este már csak fehérjét vigyél be, tehát sovány túró, sovány sajt, csirkemell, tonhal saját lében.

Tessék, nem kellett venni semmit, és számolni se. Persze sokkal gyorsabb és pontosabb és hatékonyabb ha mérsz és számolsz, de ha csak annyit teszel amit fent leírtam, már sokat nyertél.

És természetesen a mozgás... heti minimum 4 aerob mozgás (gyors séta, bicikli, stb...) legalább 40 percen át. De ha minden nap megy, az se baj.

2012. nov. 28. 22:08
 3/8 Quorra ***** válasza:
46%
+1 a paleonak
2012. nov. 28. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
A 2.kommentelőnek: Igen ez jó meg minden,de nem is olcsó mulatság..
2012. nov. 29. 06:28
 5/8 anonim ***** válasza:

kettes vagyok

Nem olcsó... persze. De nem a szar kaja mellett kell kifizetni, hanem helyette. És mivel kisebb adagokat is eszel (diétában nyilván), így kevesebb is kell. Tehát még ha drágábbnak is tűnik (bár a csirkemellen kívül egyik diétáskaja se drága szerintem, a zabpehelynek pl. 200 Ft/fél kg az ára, és hetekig elég reggelire. A fehér zsemle felvágott margarin zsírossajt mennyi?) valójában nem hiszem, hogy drágább minőségi kajából keveset enni és jól kinézni, mint szar kajából sokat és elhízni.

De persze van akinek ideje nincs semmi mozgásra, van akinek pénze nincs semmi kajára, kifogás mindig van, és ez igazából nem is baj amíg nem akarsz tényleg lefogyni. Ha meg majd tényleg le akarsz fogyni, lesz időd is meg pénzed is rá.

2012. nov. 29. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:

nem olcsó, de a túró még sajnos s.szar, és a zsírszegény táplálkozás is kockázatokkal jár. fogyásban meg nem segít.

+1 paleo

2012. nov. 29. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, a paleo egyáltalán nem olcsó, még ha nem is veszem meg a sz*rt, de mire jóllakok, megeszek annyit, amennyit már nem bírok kifizetni állandóan... ráadásul ilyen extra lisztekre meg semmi pénzem (tökmag, stb), hogy ne éhezzek mellette, legyen valami sütim vagy kenyér pótlóm.

Így maradtam a sima életmódváltásnál és a mozgásnál, nem éhezem, nem szédelgek, jól vagyok és olvadnak le a kilók.

2012. nov. 30. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A normális tápanyagok (fehérje, zsír) sokkal laktatóbb mint a nemtelen szemetek. Drágábbak, de egy részt nem kell gyógyszerekre spórolni mellettük és nem kell sokat enni belőlük.

A maglisztek luxuscikkek, az egészséges ezen a túlszaporodott bolygón luxus. De nem kell pótsütit enni drága lisztből..

2012. nov. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!