Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan nézhetek ki úgy, mint...

Hogyan nézhetek ki úgy, mint Nina Dobrev ezeken a képen, ha én 161 centi és 53 kg vagyok?

Figyelt kérdés

Ezeken a képeken Nina Dobrev hihetetlenül vonzó és szép. Az alakja pedig szerintem fantasztikus! Az enyémmel sincs nagyobb gond, ahhoz képest, hogy sokat eszem és alig mozgok, teltkarcsú és (származásom miatt) "formásabb" vagyok. Ilyen szempontból szerencsés vagyok, de szeretnék izmos lábakat, és amit a legjobban, a hasizmomat hasonlóan szépre edzeni. Milyen (akár megerőltetőbb) sportot javasoltok? Étrend-váltás? A futás mennyit segítene, vagy az kevés ehhez?

A képek:

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 13. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nincs mit! A lapos has ugye lábemeléssel és mint mondtam is, futással érhető el.. Mivel én utálok futni, de én is szeretnék valahogy kinézni, a lábemeléseket csinálom, ülve, vagy lógaszkodva.

Sok sikert! :)

2012. dec. 16. 11:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Férfi szemmel ez nagyon nagyon vékony...

Nézd meg kim kardashian képeit, nhaaa ő a NŐ.

2013. febr. 19. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:

A derekad elég vastag. Nekem is 75-ös a derekam, de a csípőm sokkal-sokkal több, mint a tiéd.

Ezt leszámítva szerintem az adataid jobbak, feltéve, ha tényleg nem kamu Nina adatai, amit az egyik válaszoló írt. 75-ös mell? A 11 éves, karcsú kishúgomnak több. Szerintem ez a lány már túl sovány, nekem nem is tetszik. Az arca is öreges (legalábbis ezeken a képeken).

2013. febr. 20. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!