Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan nézhetek ki úgy, mint...

Hogyan nézhetek ki úgy, mint Nina Dobrev ezeken a képen, ha én 161 centi és 53 kg vagyok?

Figyelt kérdés

Ezeken a képeken Nina Dobrev hihetetlenül vonzó és szép. Az alakja pedig szerintem fantasztikus! Az enyémmel sincs nagyobb gond, ahhoz képest, hogy sokat eszem és alig mozgok, teltkarcsú és (származásom miatt) "formásabb" vagyok. Ilyen szempontból szerencsés vagyok, de szeretnék izmos lábakat, és amit a legjobban, a hasizmomat hasonlóan szépre edzeni. Milyen (akár megerőltetőbb) sportot javasoltok? Étrend-váltás? A futás mennyit segítene, vagy az kevés ehhez?

A képek:

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 13. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Photosoppal.
2012. dec. 13. 21:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazad van. Csak tudod nekem nem csak a képeken kell a jó alkat, ami Ninának valószínűleg nem csak a PS-től van. Az utcán pedig nincs photoshop ;)
2012. dec. 13. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát, nekem éppen nem tetszik ez a lány, akit küldtél, de annyit mondhatok, hogy fuss! :)

Szóval a futás mindenképpen jó, a lábakat, és az alhasat is megdolgoztatja. Szerintem csinálj lábemelést, és guggolást. Ezek ingyen vannak, és otthon is tudod csinálni.. :)

2012. dec. 13. 22:00
 4/13 anonim válasza:

fuss és végezz felüléseket

az úszás még nagyon jó, nekem ilyesmi alakom van és durván keskeny derekat csinál

amúgy szerintem ez a modell túl sovány, én husisabb vagyok de nem lennék ilyen :)

2012. dec. 13. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ő túl sovány, de az alakja tényleg jó.

Az úszás tudtommal nagyon szépen formáz, próbáld ki!

2012. dec. 13. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Annyira nem nagyon izmos, sőt, szerintem inkább csak vékony.

Ez a lány 1,68 cm magas és 55 kg állítólag...

Ezen a képen kissé teltebb: kb. olyan mint te :

[link]

remélem jó lett.

nekem ilyen alakom van és én 1,66m és 53kg vagyok. De ha elkezdesz futni, akkor sokkal vékonyabb, formásabb leszel.

Ehhez elég a rendszeres sport, és a magasságodhoz kb. 49 kiló elegendő ehhez.

Futás!

26L

2012. dec. 14. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Ja, még ezt találtam a mell.csípő-derékbőségéről:

30-23-33, azaz mell: 75cm, derék: 58cm, csípő: 82cm.

Én 166 cm 53 kiló vagyok, igaz nem sportolok, de én: 88-65-90. Lehet nagyon madárcsontú, de az is lehet hogy az adatai egy nagy kamu.

2012. dec. 14. 10:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Azt hiszem elkezdek futni, és valahogy bepréselem az időmbe az úszást is.:)

Nekem mell: 94 derék: 74 csípő: 85

Ez mennyire ideális?

2012. dec. 15. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletesen! ;)
2012. dec. 15. 17:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nagyon jól esett.:) Háát.. ha még picit laposabb lenne a hasam, akkor nekem is az lenne.:D
2012. dec. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!