Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le lehet adni 1 év alatt ennyiT?

Le lehet adni 1 év alatt ennyiT?

Figyelt kérdés
35 kg szeretnék leadni egy év alatt. Akartm az nagyon nagy. 20-21 éves fiú vagyok, sajnos én nem a hüly@e zabálásokból híztam meg hanem mellékvese problémám volt illetve pajzsmirigy alulmükődésem, de én ezt tudtam hogy létezik ilyen betegség meg nem is nagyon törödtem vele, úgyhogy egyszer csak elkezdtem súlyosodni, és csak később kaptam észhez. Sajnos mindenhol teli lettem bőrrepdesékkel. Azt szeretném kérdezni még hogy le fogyok akkor a bőrrepedés ellenére nekem még visszahuzódik a bőr? Azt mondják hogy fiatalon még igen, de később már nem. Vagy nem fog már soha? Természetesen crossfit kettlebell úszás kocogás hegymászás illetve boxolok. És csak csirkemellen salátán rizsen lencsén és zöldségeken élek kb.:D Egyébként 120 kg vagyok.De 20-30 kg izom van azért rajtam.:D ÉS 182 cm vagyok.
2012. dec. 12. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kevesebb, mint egy év alatt is lemehet ez a súly.

A bőr meg nagyon genetika függő, egy női ismerősöm lefogyott 65 kilót és nem sok baja van, persze nem olyan, mintha sose lett volna kövér, de nem húzza maga után, semmi extra rossz. (27 éves kb., 1,5 év alatt fogyott kb.)

Egy másik 35 kilótól szabadult meg, és vele sincs semmi baj bőrileg. (23 éves, 4-5 hónap alatt)

Én eddig 12 kilót fogytam durván 3 hónap alatt, de én "bűnöztem" is, nem bírom a finom falatokat megvonni, csak a mennyiséget levinni.

Ha sportolsz, akkor jobban helyreáll, olvass utána, vannak még hasznos tanácsok a neten, ki tudja mi igaz. Pl. szedj szelént, meg ilyenek, mert az is feszesíti a szövetet.

Én otthon egy kis géppel masszírozom a veszélyes területeket, ez is segít elvileg.

2012. dec. 13. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!