Le lehet adni 1 év alatt ennyiT?
30 kiló izom? Tudod, hogy az mennyi? :D
Amúgy 120kilósan az elején fogyhatsz gyorsabban is, mint egy kiló hetente, de persze nem ajánlatos. Amúgy ez a csirkemell rizs egy nagy hülyeség, egyél azt ami jól esik, de főleg ami laktat! Nem annyit, amennyi jól esik, hanem azt ami jól esik! Ha tutira akarsz menni, számolod a makróidat. A szénhidrát nem ördögtől való dolog, és persze azt a legkönnyebb elhagyni, mert napi 20 gramm zsíron eléggé hamar le fog állni a tesztoszteron termelésed. Mivel pajzsmirigy gondjaid voltak, ne dobd el az összes szénhidrátot, mert le fog lassulni az anyagcseréd, amivel nemcsak azt éred el, hogy nem fogsz tudni továbbfogyni azonos kalóriabevitel mellett, hanem a pajzsmirigy gondjaid is kiújulhatnak. Ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy heti 1x vagy 2x (tapasztald ki hogy melyikre reagálsz jobban), mikor már pár hete diátázol, több szénhidrátot eszel, ez meg fogja dobni az anyagcseréd. Volt úgy, hogy egyik nap 100 g szénhidráttal többet ettem diéta alatt és már másnap vagy harmadnap rekordmély testsúlyt mértem.
Ahogy a többiek is írták, sokoldalúan kell étkezni, hogy minden vitamint és ásványi anyagot megkapjon a szervezet.
Nem tudom mennyi izom lehet rajtad, de én egy 180 g fehérje alá és egy 60 g zsír alá nem mennék. Lehet több fehérje is kellene neked, elég aktív az életstílusod. (ha diétázol megnő a luszinoxidáció, ezért kell több fehérje, mint amikor nem diétázol) A maradékot feltöltöd szénhidráttal. Hogy mitől laksz jól, neked kell tudnod, edd azt! Ügyelj arra is, hogy elég ballasztanyagot egyél (kb. 1000 kalóriánként 15 g), de ne túl sokat, mert gátolhatja az ásványi anyagok felszívódását.
De csak egészségesen kezdj neki, ha még mindig pajzsmirigy problémáid vannak, először azzal kell megküzdened. Ha az értékeid jók, nekiállhatsz, de addig csak szélmalomharcot vívnál.
Teljesen biztos nem tűnnek el a repedések, de az igaz, hogy fiatalon a bőr rugalmasabb.
Ja még vmi: a zsírégetőket felejtsd el. Drága koffeintabletták. A kalóriaegyensúlytól függ a testsúly alakulása.
"De a rizsbe van főleg a jázminrizsben a legtöb fehérje ezért eszem azt legtöbbször"
Csak hogy tudd: 1 g fehérje = 4 kcal, 1 g szénhidrát is = 4 kcal.
Azért ne egyél állandóan csirke/pulyka mellet mert pár hét után úgy megutálod hogy már ha csak ránézel elhányod magad egyél inkább csak ebédre a többit meg töltsd ki alacsony kalória tartalmú laktató ételekre pl túró joghurt zabpehely helyett meg a zabkásást ajánlom
Nekem 3 hét húsos ebéd után már muszáj volt ennem valami tészta félét mert megőrűltem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!