Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az anorexia ellentéte vagyok,...

Az anorexia ellentéte vagyok, érint ez így még vkit? Leírom a "tüneteket".

Figyelt kérdés
Szóval az anorexiások ugye kövérnek hiszik magukat és ezért nem esznek és vékonyak. Én vékonynak hiszem magam, eszem jóval többet a kelleténél, de amikor készülnek rólam fényképek a barátaimmal, mindig teljesen kiborulok, hogy ez nem én vagyok. Rájöttem a valóságra, hogy nem véletlenül nem tetszem senkinek, mert hiába a tükörben vékonynak látom magam, a fényképen látom a valóságot hogy borzasztóan elhízott vagyok. Volt vkivel már ilyen? Egy elkeseredett 26 éves lány...
2012. dec. 12. 15:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen hiehetetlen, mennyire magamra ismerek benned is utolso. En is egyedül maradtam, mindenki elfordult tölem, altattam magam es a környezetem is mindennel es a mai napig is eleg kemeny eröfeszitest igenyel, hogy ne akarjam többnek mutatni magam, mint amennyi vagyok :( valahogy reflexböl bennem van mar ez, de nem tudom miert :(
2012. dec. 12. 21:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Azt hittem, egyedül vagyok ezzel a problémával, de látom, nem. Ugyanazokat írtátok le, amit én is gondolok. A fotózást utálom, mert a fényképeimen én is szörnyülködöm, ha viszont a tükörbe nézek, mindig úgy látom, nem olyan vészes. Azt gondoltam, a tükör az objektív, és a fotó, mivel csak 2 dimenziós, biztosan csal. De azért a lelkem mélyén tisztában voltam vele, és hát a mérleg sem hazudik, sem pedig a régi ruháim, amikbe nem férek bele.

A motivációm, vagy a kitartásom viszont hiányzik a fogyókúrához. Egyszer már sikerült megszabadulnom 10 kilótól, akkor sem voltam vékony, de határozottan jobban éreztem magam. Néhány év alatt húsz kilót híztam vissza, és most már 80 és 90 között járok, nem tudom pontosan hol, mert nem merek mérlegre állni.

Bármit megadnék azért, hogy soha az életben ne legyenek súlyproblémáim. Akiknek nincs ilyen gondjuk, fogalmuk sincs, milyen szerencsések!

2012. dec. 12. 22:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom nektek, hogy a centiken ellenőrizzétek, hogy hol álltok. Mert a tükör és a fénykép ezek szerint egymsához képest csalóka, viszont a centi (csípő kerülete, derék kerülete, comb kerülete) objektív és azon tudjátok ellenőrizni, hogy mi a valós helyzet, mennyire vagytok vékonyak vagy kövérek, és így nem lepődtök meg.
2012. dec. 12. 22:20
 24/26 anonim ***** válasza:
A centi jó ötlet!
2012. dec. 12. 23:12
 25/26 anonim ***** válasza:

"belenézek a tükörbe, és azt látom hogy hogy lehetek ilyen szép, annyira tetszem magamnak, aztán elmegyek valahova ahol készülnek rólam képek és az van hogy ki ez az undormány"

Ugyanez nálam is, pedig tudom, hogy kövér vagyok, fogyok is. Nem lehet, hogy csak nem vagyunk fotogének és a tükörben jobban tudunk pózolni magunknak? :D

2012. dec. 13. 10:59
 26/26 A kérdező kommentje:
Sajnos ezzel áltattam magam 10 évig, de rá kellett jönnöm hogy nem...a képek igazak (sajnos). Emellett az is igaz, hogy bementem egy kínai üzletbe, automatikusan a legnagyobbat vettem le, de ez engem egy cseppet sem zavart sosem, mert azt mondtm hogy a kínaiak más népek, ők nagyon picik, jó hogy kell rám az a méret, mert én "fehér" vagyok és sokkal magasabb...akkor kezdődtek a problémák és a káromkodások hogy ezek a ruhák anorexiásoknak készülnek, amikor elmentem, és 1 db ruhát sem bírtam megvenni egy kb 800 nm-es üzletben...semmi sem ment rám hiába volt 3xl-es...de még ez sem tűnt fel...szidtam mindenkit hogy mindenki anorexiás...hát, sajnos nem ez volt a helyzet...az tény hogy kis méretű ruhákat árulnak, de hiába vagyok 173 cm magas, jónak kellene rám lennie az összesnek...de ez sajnos még most sem így van...
2012. dec. 13. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!