Az anorexia ellentéte vagyok, érint ez így még vkit? Leírom a "tüneteket".
Figyelt kérdés
Szóval az anorexiások ugye kövérnek hiszik magukat és ezért nem esznek és vékonyak. Én vékonynak hiszem magam, eszem jóval többet a kelleténél, de amikor készülnek rólam fényképek a barátaimmal, mindig teljesen kiborulok, hogy ez nem én vagyok. Rájöttem a valóságra, hogy nem véletlenül nem tetszem senkinek, mert hiába a tükörben vékonynak látom magam, a fényképen látom a valóságot hogy borzasztóan elhízott vagyok. Volt vkivel már ilyen? Egy elkeseredett 26 éves lány...2012. dec. 12. 15:37
2/26 A kérdező kommentje:
Fatorexia rájöttem...sajnos ez biztos, minden tünet...
2012. dec. 12. 16:04
3/26 anonim válasza:
Rajtam ugyan nincs rettentő nagy felesleg, csak kb. 5 kg, de a régi vékony önmagamnál 20 kg-val több vagyok. És pont olyan vékonynak látom magam a tükörben... (Pedig akkor csont és bőr voltam.) Csak a fotókon látom a különbséget. De közben eltelt 15 év.
4/26 anonim válasza:
tükörben én kb, bombanőnek érzem magam..de fényképeken pfejj.. de aztán lehet csak azért van ez,mert a tükörben a jó részeidet látod..úgy állsz be stb.
5/26 anonim válasza:
Detto.
"Ááá, nem is vagyok én kövér!" Aztán meg csodálkozom hogy a farmerjaim már nem jönnek fel, kicsi a melltartóm. Nézem magam a tükörben, "ó, hát ez nem is vészes". Aztán amikor fényképet látok magaöról......kész katasztrófa.
Eddig azt hittem, hogy egomániás vagyok. Túl jól sikerült elfogadnom önmagam.
6/26 anonim válasza:
Én régen anorexiás voltam, aztán kigyógyultam belőle nagy nehezen, most 20 kilóval több vagyok, mint akkor, most vagyok annyi kiló, amennyinek amúgy is lennem kéne és sokkal jobban tetszem így magamnak és másoknak is. Viszont a fényképeken még mindig zavar, hogy nem olyannak látszom, mint pár éve. Ott valahogy jobban látszik a különbség. Mivel a fénykép egy állókép, ami mindig ugyanolyan, ha lefotózod magad vékonyan, aztán meg kövérebben, szembetűnőbb a különbség és emiatt sokkoló lehet, mennyit változtál észrevétlenül, a tükörben viszont napról napra látod magad, így nem veszed észre a különbséget, de amíg tetszik, amit ott látsz, addig nincs probléma. Hiszen alapvetően nincs magaddal problémád, csak ha a fényképeket nézegeted. Szerintem butaság ezen rágódnod. Más emberek sem két dimenzióban látnak téged, hanem ugyanazt látják, amit te a tükörben.
7/26 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről, viszont biztos vagyok benne, hogy semmivel sem jobb, mint az én bajom: hogy folyton dagadtnak érzem magam. :(
Szóval nem irigyellek téged sem, és kívánom, hogy sikerüljön túllépned ezen!
27/N
8/26 anonim válasza:
dettó magam látom...én kövér voltam,lefogytam nagyon:akkor mikor lefogytam kövérnek láttam magam még 40 kilósan is,tehát mondhatni anorexiás voltam...aztán annyian mondogatták h csúnya vagyok gebén,elkezdtem meghízni...most már megint túl husi vagyok,látom is a képeken,de a tükörbe mindig mondom hogy:áá ez még elmegy,kell ennyi,szexi vagyok..stb.szóval most meg vékonynak érzem magam,pedig tudom,hogy nem.nem is vagyok hajlandó nagyon bővebb ruhákat felvenni,pedig a hasamnál előnyös lenne.Átérzem:/
9/26 A kérdező kommentje:
Én kiválóan érzem magam, nem vagyok egyáltalán egoista, visszahúzódó inkább, de van hogy belenézek a tükörbe, és azt látom hogy hogy lehetek ilyen szép, annyira tetszem magamnak, aztán elmegyek valahova ahol készülnek rólam képek és az van hogy ki ez az undormány...és akkor már értem hogy nem véletlen pattintott le mindenki ezen a helyen...érdekes, és elég rossz dolog.
2012. dec. 12. 17:38
10/26 anonim válasza:
nem olvastam vegig akommenteket de nagyon irigylem azokat akik ezzel a "betegseggel" kuzdenek....
egy anorexias lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!