Az anorexia ellentéte vagyok, érint ez így még vkit? Leírom a "tüneteket".
Vekem is ez volt. 100 kg felett voltam es en teljesen biztos voltam benne, hogy ez meg elmegy, nem is olyan veszes. Es halalosan meg voltam sertödve, ha valaki valamilyen formaban szoba hozta, hogy mennyire meg is vagyok hizva. Egyböl arra gondoltam, hogy jo-jo, van rajtam egy kis plusz, de ne csinaljunk mar ugy, mintha olyan nagyon elhizott lennek. Viszont kepeket nem hagytam, hogy csinaljanak rolam, egyszerüen nem ertettem, hogy az a szep lany, akit a tükörben latok, hol van? Nem lehetek akkora, mint a kepeken, inkabb ne is lassam, senkinek nem hagytam, hogy kepeket csinaljon rolam, meg az arcomrol sem, mert a fejem is sokkal nagyobb a kepeken. Kivagtam egyböl a cimkeket a ruhakbol (a ruhavasarlason is meg voltam sertödve. Mi az, hogy nincs a meretemben ruha? Jo-jo, hogy dagi vagyok, de ennyire azert nem veszes, masok megis hol vesznekruhat??).
Azota közel 30 kilot fogytam, ez meg nem a vege. De a lenyeg, hogy az agyam mennyire becsapott: most 30 kiloval könnyebben vagyok kb akkora a kepeken, amilyennek lattam magam több, mint 100 kilosan.
Ugyanez van velem... Jó érzés, elégedett vagyok magammal amikor a tükörbe nézek.
A negatív része az, hogy lebeszélem magam a fogyókúráról, mert "ez még elmegy", "dögösen husis", aztán egy-egy gyenge pillanatomban rájövök hogy 15 kilóval kéne könnyebbnek lennem ahhoz hogy normális legyek. Hát ez gáz... A képekről ne is beszéljük, egyszerűen utálom.
Van valami tervetek, fogadalmatok a jövőévre vonatkozóan?
Én le akarom adni ezt a felesleget, de már most érzem hogy nem fogom..
L20
Ez nagyon durva :) en irtam, hogy leadtam mar 30 kilot. Van meg hatra 10, max 15. Viszont mindenki mondja mar, hogy eleg, mar tök jo, mekkora dolog, amit csinaltam, mindenkit sokkol, ha meghallja, hogy mennyit leadtam, meg honnan akarok meg fogyni (tenyleg van meg honnan, 74 kg vagyok, 170 centi), pont tegnap mondtak ketten is, hogy ennel vekonyabb mar ne legyek, most pont jo. Erre folyamatosan elrontom a kajalalast. 3 nap megy, aztan egy este nem, 2 nap megy, aztan 3 nem, össze-vissza. Ugyanazzal az etrenddel, amivel januar ota fogyok, tehat nem koplalas, nem megvonok magamtol mindent es ezert jön ram. Hanem pontosan azert, amit mondasz, elbiztam magam, az egosita enem szeretne velük nekik hinni, de ez pontosan az az enem, aki nem latta, hogy több, mint 40 kilo felelseg van rajtam, ez akarja most velem elhitetni, hogy ez mar eleg. Most probalom összeszedni magam, mert nem eleg, tudom jol, hogy nem eleg, de ujra le kell gyöznöm önmagam, mint az elejen..
(esküszöm, mintha en irtam volna az egeszet, en is 26 eves vagyok, mintha magammal beszelgetnek :) )
18-as! Én is így vagyok vele!
15 kilót adtam le, nagyon-nagyon elégedett voltam! Annyira, hogy vissza is jött három nyár óta. :(
Most azon dolgozom, hogy sikerüljön újra leadnom ezeket a kilókat, és megtartani az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!