Nincs lehetőségem fogyózni, mit csináljak?
én ezt most totál nem értem.
most akkor koleszos vagy vagy bejárós?
és a koleszban miért kell többet tanulnod, mintha bejárós vagy?
és azt sem értem, milyen tanácsokat vártál, ha se mozogni, se diétázni nincs lehetőséged?
vmi csodatabletta, amit beveszel, és lefogysz tőle?
vagy gyomorgyűrű? vagy akupunktúra?
tényleg semmit nem értek.:D
szia!az,hogy nincs lehetőséged,az egy hülye kifogás!talán naponta 1max másfél órád van,hogy sportolj,mozogj!nem?
én itthon élek,szerencsére anyum főz külön a diétám alatt,de ha elkezdődik a suli,és ő pedig dolgozni kezd,nem lesz ez.És akkor tudod mi lesz?Én magam fogom elkésziteni azokat a kajákat,amikre szükségem lesz az adott napon,és nem fogok belehalni,mert van akaraterőm!
Mozgás kérdése..én is csinálom az 5perces tornákat,mellette görkorizom,meg hullahoppkarika+gyakorlatok talajon..és hidd el,nem másért,magamért csinálom!én is sajnálom,hogy idáig tartott ,hogy felérjem ésszel,hogy helyettem senki nem adja le a kilóimat!!3hete diétázom,és mozgok mellette,amennyit birok,és lefogytam már 6kilót!
Mellesleg,iskola idő alatt nekem sem lesz sok időm,de szakitani fogok önmagam érdekében időt a testemre,és hogy jól érezzem magam!
nem kioktatni akarlak,de ha annyira nem vagy képes,hogy mozogj,minimum egy órát naponta,meg kevesebbet egyél,akkor sorry!
mellesleg gondoltál e már arra,hogy megkérd anyudat,hogy segitsen neked?
én azt hittem ki fog nevetni,ezért halasztgattam a diétát..és se perc alatt benne volt!mert egy anyuka megtesz ennyit,ha a saját gyereke örömét leli benne!de először ezt neked kell eldöntened..akarsz e fogyni vagy sem!
ja és nem mindegy h 5kgt akarsz leadni vagy 30at!nekem kb 20kg felslegem volt,és hidd el,ki fogok tartani!ajánlom neked is hogy gondolkodj el!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!