Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs lehetőségem fogyózni,...

Nincs lehetőségem fogyózni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 vagyok, és itthon vagyok a családommal.Fogyózni akarok de nem tudok mert anyu nem azt csinálja ami kéne hozzá,meg nem egyedül vagyok ebben a házban ezért néha meg is eszik.Meg kóterban is leszek 1 hét múlva,ott meg főleg nem az van ami kéne a fogyómhoz.Mit csináljak?
2009. aug. 20. 18:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem is kell jópofizni,de attól még nem kell bunkózni. és nem veszitek észre hogy kitaláljátok hogy lusta vagyok? de le lehet rólam szállni.
2009. aug. 20. 20:56
 22/30 A kérdező kommentje:
csak ha egyedül lennék akkor nincs ki megegye. Lehet kicsit érdekesen sikerült a kérdés, de nem azért kérdeztem hogy belekössetek.
2009. aug. 20. 21:04
 23/30 anonim ***** válasza:

én ezt most totál nem értem.

most akkor koleszos vagy vagy bejárós?

és a koleszban miért kell többet tanulnod, mintha bejárós vagy?

és azt sem értem, milyen tanácsokat vártál, ha se mozogni, se diétázni nincs lehetőséged?

vmi csodatabletta, amit beveszel, és lefogysz tőle?

vagy gyomorgyűrű? vagy akupunktúra?

tényleg semmit nem értek.:D

2009. aug. 20. 21:13
 24/30 anonim ***** válasza:
szia.már nem azért de ez h anyudék nem segítenek..én ugy fogyózom itthon h anyuék minden finomságot esznek itt..sőt még én sütök nekik..és meg tudom állni h ne egyek velük..ugyhogy ez gyenge kifogás.srry
2009. aug. 20. 21:32
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

szia!az,hogy nincs lehetőséged,az egy hülye kifogás!talán naponta 1max másfél órád van,hogy sportolj,mozogj!nem?

én itthon élek,szerencsére anyum főz külön a diétám alatt,de ha elkezdődik a suli,és ő pedig dolgozni kezd,nem lesz ez.És akkor tudod mi lesz?Én magam fogom elkésziteni azokat a kajákat,amikre szükségem lesz az adott napon,és nem fogok belehalni,mert van akaraterőm!

Mozgás kérdése..én is csinálom az 5perces tornákat,mellette görkorizom,meg hullahoppkarika+gyakorlatok talajon..és hidd el,nem másért,magamért csinálom!én is sajnálom,hogy idáig tartott ,hogy felérjem ésszel,hogy helyettem senki nem adja le a kilóimat!!3hete diétázom,és mozgok mellette,amennyit birok,és lefogytam már 6kilót!

Mellesleg,iskola idő alatt nekem sem lesz sok időm,de szakitani fogok önmagam érdekében időt a testemre,és hogy jól érezzem magam!

nem kioktatni akarlak,de ha annyira nem vagy képes,hogy mozogj,minimum egy órát naponta,meg kevesebbet egyél,akkor sorry!

mellesleg gondoltál e már arra,hogy megkérd anyudat,hogy segitsen neked?

én azt hittem ki fog nevetni,ezért halasztgattam a diétát..és se perc alatt benne volt!mert egy anyuka megtesz ennyit,ha a saját gyereke örömét leli benne!de először ezt neked kell eldöntened..akarsz e fogyni vagy sem!

ja és nem mindegy h 5kgt akarsz leadni vagy 30at!nekem kb 20kg felslegem volt,és hidd el,ki fogok tartani!ajánlom neked is hogy gondolkodj el!

18/L

2009. aug. 20. 22:07
 26/30 anonim ***** válasza:
minden nap hajnali 5-kor kelni?? Ne haragudj, de a többieknek igaza van, ezek csak kifogasok, tudom jol en is vegigcsinaltam. En 4-kor keltem, hogy 6-ra lent legyek az uszodaban, ugy, hogy este 11 körül ertem haza, mert este is elmentem edzeni. A kaja meg... koleszban is ott hagyhatod a felet a kajanak. Hetvegen meg kipihetnem magam, akkor is edzettem, de nem idöre mentem. Mindemellett sikerült tanulnom is, sikerül most is, egyetemre jarok, ösztöndijas vagyok, es meg mindig elek... meglepö...
2009. aug. 21. 09:22
 27/30 anonim ***** válasza:
jah, es meg valami: nem en vagyok igy ezzel egyedül. Csak a barati tarsasagombol kapasbol legalabb ötöt tudnek mondani, van köztük egy, aki koleszos is..
2009. aug. 21. 09:27
 28/30 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok!fel tetem ezt a kérdést én is de csak hülyeségeket irtak én most azt csinálom. hogy itt hon egy nap meg iszok 2,5l vizet. pl ha meg éhezel igyámeg 1 l vizet nem egyszere csak 2dl iszol pihensz és utána eszel és akkor má nem fogsz anyit enni min t tudná.suliba is birod iszol és ha néha van idöd egy kicsi gugolsz pl vagy ha van idöd tornászol
2009. aug. 21. 18:15
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el A válaszokat viszont csak annyit mondhatok, hogy mindenkinek arra van ideje amire Ő akarja...Soha nem mozogtam semmit! 1 hete tornázom napi 1 órákat vagy 40 perceket...és 4 kg-ot fogytam! Látod megy ez ha nagyon akarod ;)
2009. aug. 22. 08:25
 30/30 A kérdező kommentje:
Szóval lehet kóteros leszek, és ha már kifizettem 13 ezerért nem fogom otthagyni a felét. És én megcsinálnám de egyszer anyu hozzá nem vesz alapanyagot akkor nem tudom. És az én anyám nem olyan mint a többieké hogy szívesen megcsinálja mert már 12-13 éves korom óta rosszban vagyok vele és alig várjuk hogy soha többet ne lássuk egymást. De nyugodtan ellenem lehet fordulni ez a kérdés miatt, rohadtul nem érdekel.
2009. aug. 22. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!