Nincs lehetőségem fogyózni, mit csináljak?
majd én segítek,bár tudom,h lefognak pontozni érte...:D:D:D
sztem egyél abból amit anyud főz csak ne annyit hanem egyharmadát annak,mint amit eddig ettél.Igyál meg napközben legalább 2liter folyadékot,meg reggel étkezés előtt egy féldeci citromlevet.Sztem ez minden háztarásban van.délután meg mondjuk csak zöldséget vagy főtt tojást egyél,lefekvés előtt 3 órával,meg semmi csak vizet. A citromos víz elveszi az étvágyat.Gyümölcsökkel csak csínnyán,mert sok benne a cukor és becsapósak...:D:D:Dúgyhogy azt inkább csak délelőtt.
mozgásnak meg vannak youtube-on Réka 5perces videók van 3része,és az 5percből kb 3perc torna..:D:Dde elég hatásosak....én ezt csinálom egy hete,és már kevesebb vagyok 2,2kgmal....nemtudom,neked mennyit kell fogyni,de sztem ezzel sikerülni fog...:)
kitartást...:)
puszi:egy sorstársad...:D:D:D:D
17/L
És vásárolni talán nem tudnál te magad?
...nem, mert még ahhoz is lusta vagy, hogy elmenj a boltba. És az mióta értelmes, hogy "nem egyedül vagyok ebben a házban ezért néha meg is eszik". Egy kérdést nem tudsz normálisan feltenni, de azért csak hülyézz le másokat. Én kitartok amellett az elképzelésem mellett, hogy fogyózni bárhol lehet, csak akinek nincs akaratereje, az nem tud. Felőlem felhozhatsz vagy ezer kifogást, engem akkor sem tudsz meghatni. Lehet, hogy személy szerint nem ismerlek, de ismerem a fajtádat. Siránkoznak hogy ilyen kövérek, meg annyira elhízottak, de b*sznak tenni valamit. Ahelyett, hogy a gép előtt ülnél, akár most is lemehetnél futni. Vagy csinálhatnál pár felülést. De úgyis tudom, hogy nem fogsz...
Hány kiló vagy?
Hát tényleg jó kis kifogásokat találtál. Na figyelj:
Bejárós vagyok minden nap 5:10-kor kelek.
Jó esetben 15:30-ra hazaérek az iskolából.
Akkor gyors kaja majd tanulás.
17:00 elkezdek edzeni. Ez kereken 3 óra (hogy miért az most lényegtelen)
20:00 fürdés, 20:20 kicsi gépezés, 21:00 alvás (alvászavarom van ezért kell 9-kor lefeküdnöm).
18 éves vagyok most fogok érettségizni. Az az egy óra ami tanulásra van hagyva az bőven sok is mert kizárt dolognak tartom, hogy akárki is napi 1h-nál többet tanulna.
A másik: természetesen családdal élek és nem ehetem minden nap azt amit akarok vagy amit kéne mégis fogytam kereket 30 kilót! Ez akarat kérdése aminek te nagyon híján vagy. És honnan gondolom, hogy nincs akaraterőd:
1. a jó kis kifogások.
2. egyáltalán, hogy feltetted ezt a k*rva kérdést ahelyett, hogy csináltál volna egy k***szott időbeosztást.
Szóval ha megfogadod a tanácsom akkor ne szenvedj hanem tegyél magadért!
Engem éppúgy nem érdekel, hiszen magadnak ártasz, nem nekem. Ha nem lenne ilyen fene nagy büszkeséged, és elfogadnád, hogy "igen, kövér vagyok, és nem mások hibájából, hanem a sajátomból, mert keveset mozgok és sokat eszek" akkor talán eljutnál odáig, hogy "igen, kövér vagyok, de le fogok tudni fogyni, mert van hozzá elég szorgalmam és akaraterőm".
Egyébként azt a bizonyos mondatot még mindig nem értem. Természetesen nem kérdés, úgy értettem, hogy a kérdés része, szóval még egyszer megkérdezem: mit jelent az, hogy "...nem egyedül vagyok ebben a házban ezért néha meg is eszik" - ez teljesen értelmetlen sokadszori olvasásra is
Ne is érdekeljen! Húsz év múlva úgyis ugyanitt leszel, ugyanolyan kövér maradsz, mert nem jut el az agyadig, hogy a fogyáshoz meg kell magad erőltetni. Figyu, azért nem érdekes, hogy a válaszadók 90%-a ezt mondja? :D
Ez egy anonim oldal, senki nem fog neked jópofizni azért, hogy ne bántson meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!