Hogyan kezdjem el az életmód váltást?
életmódot szeretnék váltani, csak nem tudom hogy fogjak hozzá.
min változtassak, miket egyek illetve miket ne.
kérlek segítsetek! HELP!!!
Ezt nem tudjuk megmondani, mert nem ismerjük a jelenlegi helyzeted, körülményeidet.
Fogyni szeretnél-e, vagy csak egészségesebben élni? Mondjuk szerintem mindkét esetben jó ötlet, ha mától kezdve két hétig mindent felírsz, hogy mit ettél. Nem muszálj pontosan lemérni, elég, ha azt írod, hogy "tökfőzelék 1 tányér, fasírt 2 db". Ez önmagában is csökkenti az étkezések közötti elnassolt dolgokat, ha lenne ilyen gondod. Utána ezt tekintheted egy "baseline"-nak, és ehhez képest tűzhetsz ki célokat: mondjuk, hogy a jövő héten minden nap 1 pohárral többet iszol, vagy minden ebéd előtt vagy után eszel egy fél almát stb.
A másik fontos a mozgás. Milyen sportot szeretsz?
Nem vesztek legközelebbi vásárlásnál kenyeret, lisztes-cukros dolgokat, tejtermékeket. Azt hiszem mindent leírtam.. tej, gabona, cukor.. igen.
Hogy ez mennyi problémát meg tudna oldani.. és csak annyit kell tenni hozzá, hogy kevesebbet kell tenni. Nem nyújtom ki a karom a kenyerek felé. Nem nézelődök a joghurtos hűtő előtt, nem emelem le a kiló cukrot, az édességeket. Sokkal gyorsabb lesz a vásárlás. Nem kell cukros-lisztes sütik, csokik stb. előtt nézelődni, azon gondolkozni hogy mi éri meg az egészségünket.. és még drágák is.. :))
első komizó: a mozgással nincsenek gondok, ugyanis verseny sportoló vagyok és heti 5x van edzésem (1,5 óra) emellett heti 5x tesi órám.
ja és köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!