Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rosszul gondolom?

Rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

szeretnék zsírból fogyni 166cm 55kilo vagyok de dagadt, szóval nem annyira de van egy kis hasam meg a combom is nagy de a mellem kicsi

1:ha elkezdenék fogyni zsírból akkor a mellemből menne le

2:menzeszre milyen hatással lenne, mert pl megfigyeltem hogyha nem eszek rendesen, akkor össze-vissza jön meg meg van hogy kimarad

3: ilyenkre gondoltam ennék

húst, halat, tojást, túrór, kefírt vagy joghurtot, zöldségeket, gyümölcsöket, sonkát-sajnos néha csak párizsi vagy tarja van, akkor abból is ennék csak 1-2szeletel, satjból próbálok zsírszegényet venni, de van hogy trappista vagy edami van itthon akkor abból fél v 1szelet

túró zsírszegény vagy félzsíros

krumplit, rizst nagyon kevesete

reggelire pár db abonett heti 1 v 2zabkása

ebéd leves és második ami tartalmaz húst és zöldséget is és vagy rizs v főzelék de csak 1-2ek hogy pont jól lakjak és legyen annyi erőm hogy 8-ig tudjak tanulni utána úgyis be esek az ágyba:)

emellett hasazok, sétálás,szobabicikli (futni nem tudok egy térdsérülés miatt

2012. dec. 6. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nemrosz de naponta 5-6x egyél kb 3 óránként keveset bár 55 kilóval nem kéne fogynod inkám izomépítő étrend meg edzés kéne h formásdj
2012. dec. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!