Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítenél? Ezt így lehet?...

Segítenél? Ezt így lehet? Vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Mondjuk eszek egy nap 1200kcal.

Reggeli 400 kcal. 2 szelet tk kenyér+hozzá sovány felvágott+zöldség de ki is lehet váltani mondjuk gyümölccsel 1 banán 2 mandarin 2 alma 1 narancs de hogy kcal ugyanannyi lehet akkor is fogyok

egy szelet csoki mondjuk 200kcal akkor a vacsorából levonok 200kcal és akkor ugyanannyi

szóval h az 1200be beleférjen az tökmindegy hogy mi csak az fölé ne menjen

köszi

2010. dec. 30. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Jól gondolod,lehet csoki is vagy akár zsíroskenyér ,a lényeg ,hogy ha nincs meg a napi kb 2000 kalória akkor fogyás van.
2010. dec. 30. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
ez nem ilyen egyszerű... nagyon nem mindegy, hogy mit viszel be a szervezetedbe. rengeteg mindent befolyásol a tápanyag. kilóban biztos hogy fogysz, de nem mindegy, hogy honnan(zsírból vagy izomból). a hiánybetegségekről ne is beszéljünk. ésszel kéne táplálkozni és mozogni, és akkor nem lenne itt ez a rengeteg idióta kérdés kétségbeesett, dagadt, édesszájú fiataltól.
2010. dec. 30. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez nem így van. Ahogy az utolsó válaszoló mondta, nem midnegy, hogy honnan fogysz. Ha két kiló húst eszel meg naponta tegyük fel, akkor zsírból fogsz fogyni, mivel fehérje, de ha két kiló csokit, akkor nem is fogsz fogyni, mert a szénhidrát csak rakódik és rakódik..

És kedves első, ez egyáltalán nem így van! 2000 kcal az rengeteg!! A nőknek napi 1200 kcal kell, a férfiaknak valamivel több, nem tudom pontosan, de az biztos, hogy nem 2000! Mindenből egyél, mert attól hogy inkjább zöldséget eszel meg gyümölcsöt reggel, nem fogsz zsírból fogyni, csak izomból, mivel a fehérje kell a szervezetnek.

2010. dec. 30. 12:20
 4/10 anonim válasza:

na figyeljetek!!

én már mindent kiprobáltam:kapszula,edzés,fogyokura..

sosem csináltam végig mert bavallom lusta voltam és akaratlan..ne higgyetek a kapszuláknak sem!!

elkezdtem csak a hasamra edzeni és lesz hatása ugy érzem..

AKARAT!!ENNYI!!

2010. dec. 30. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Elméletben jól gondolod. A gyakorlatban máshogy van.

Ha csokit eszel, ami 200 kcal -> hirtelen megdobja az inzulinod a sok cukor -> fél óra múlva éhes leszel -> fél óra múlva enni fogsz, hiába ettél előtte -> többet eszel = több energia -> hízás. (KIVÉVE HA LEMOZGOD!)

Ha 200 kcal értékben tk kenyeret/barnarizst/lassan felszívodó ch-t eszel -> csak 3-4 óra múlva leszel éhes ismét, mert nem emeli meg az inzulinszinted -> kevesebbet eszel -> fogysz. Valamint élettanilag is jobb a hatása, egészségesebb.

Persze, ez nem azt jelenti hogy ne egyél csokit, csak azt hogy 1 héten max. 1-2szer! De amúgy remek módszer, gyakran alkalmaztam én is =))

2010. dec. 30. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem fér bele a csoki. Persze vannak csalónapok, de a csoki semmi olyan dolog nincs, mint a zöldségekbe, gyümölcsökbe, hús félékbe. A csoki tömény cukor és szénhidrát és nem fogyókúrás étel. Lehet betartod a napi 1200-at, de mivel ott a csoki és nem mozogsz akkor az zsírként raktározódik el. A másik dolog meg, ha sok csokit eszel nem kell sok idő és jó éhes leszel...
2010. dec. 30. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:31

[link]

itt számold szépen ki, hogy hány kalóriára van szüksége egy nőnek. egy 170 cm magas, 65 kg súlyú, közepes aktivitású 20 éves nőnek a súlycsökkentéshez 2061 kalória kell naponta.

2010. dec. 30. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:

:| azt hoogy?:o

az rengeteg.. most diétázok, napi 500-600 kcalt eszek, van hogy kevesebbet, és nem vagyok éhes. Akkor hogy lhet, hogy 2000 kcal kell valakinek?:o

2010. dec. 30. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:

15.32: te gondolom rengeteg gyümit, zöldséget, párolt husit eszel (javíts ki ha tévedek) és kevés kenyeret (tk), ill kevés rizst (barnarizs) vagy főtt dolgot.

A 2000 kcal magába foglal egy csomó zsírt is, amit a diétádban (mert az 500-600 kcalos diétákban nem fér meg a zsír) gondolom te is kihagysz. (Sajtok, olívaolaj, gondolom nem eszel zsírban sütött sült krumplit, rántott húst, vagy olajos főtt dolgot, vagy csonthéjasokat mint dió, mogyi.) Így jön össze a 2000 kcal, mert egy szelet párolt husi csak 120 kcal körül van, na de ha zsírban sütöd ki, az plusz 200 kcal is lehet, ha még panír is van rajta, akár + 400 kcal... hidd el, könnyen összejön a 2000 kcal.

2010. dec. 30. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
az 500-600 kcal-al lehet most még bírod, de egy idő után a szervezeted falási rohamokba kezd én saját magamon tapasztaltam meg ezt a borzalmat. persze nagyon jó volt folyamatosan fogyni, de amikor már a szervezeted könyörög a kajáért és eszel és hízol utána elég pocsék lesz :S szerintem próbáld meg feltornászni legalább 1000-re, de 1200 még jobb lenne :) amúgy meg alapból egy nőnek 2000-et kell enni egy férfinek pedig 2500-at ha jól tudom
2010. dec. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!