Zsírégetés, izom építéssel?
Lefogytam 27Kg-ot eddig,mivel itt a hideg és az idő már nem engedi meg,hogy tudjak futni,így maradok a súlyzónál.
Kérdésem az lenne,reggel fogyasztok Nitro Gold Pro Enzy Fusiont 40g-ot,délben szénhidrátot sovány hussal,délután kevés zsírszegény turó,uzsonnára,súlyzós edzés után meg egy kis csirkemell,így valamennyi izmot tudok visszaszedni?,és ha izmot szedek vissza,leég az a maradék 2-3Kg zsír?
Terem nincs a közelben!
Van 3 db súlyzóm egy fekpadom és egy haspadom
2x18Kg egykezes súlyzók,5Kg,és ennyi:D
kb 6 hónapja edzek ezekkel futás mellett ugye,de most csak marad a súlyzó.
Étrendem rendben,edzésterven is szerintem,eddig 3 napos tervet csináltam magamnak,de diéta melett.
Nem a súlyommal volt a gond,hanem a sok zsírral!
Jó lenne ha egy testépítő tudna segíteni,írnék neki privátban pár dolgot,szeretnék tanácsokat kérni,mert már volt egy két balesetem...
Nos. Az izom építés a zsírban fogyás nagyon-nagyon kevés embernek jön össze. Másik módon is lehetséges de az csak kox-al. Leírnád nekem pontokba szedve az étrended?
1: Túró lefekvés előtt pl proteinnel ízesítve, Isteni! :)
2:Rudad van? Súlytárcsa?
3: 3 nap ó, én is így nyomom. De mindenre eddz! Én: h: mell, hát. K: pihi. sz:kar, váll. cs: pihi. p: láb
A zsírvesztés izomépülés egyszerre csak a nagyon kezdőknek megy, akik most szoknak a súlyokhoz.
Neked nem megy, külön kell szedned a tömegelős és szálkásítós szakaszokat, ajánlom sok olvasásra a body.builder.hu-t, nagyon jó cikkeket találsz a témában.
Pontokba nem szedem most,mert az hosszú lenne,lényeget leírnom.
Szénhidrátból csak lassú felszívodásút fogyasztottam,pl barna rizs,olyan dolgokat kezdtem el enni amit eddig soha,pl zöldség,sok sok saláta, sovány hús,
hal,csirke,pulyka, húsokbol ezeket ettem.
De volt olyan hét,hogy alig ettem,szinte szikrázott a szemem az éjségtől,de az nem jó mert agresszív voltam nagyon.Aztán csináltam olyat, hogy reggeli helyett,fehérje ment,10kor egy alma,vagy narancs,délben mehetett a szénhidrátos kaja,délután edzés utána kb 5dkg zsírszegény túró és mellé 4-5 levél saláta,csak szimplán megmosva.
Mindig változtattam az ételen,aztán volt hogy reggelire,2 főtt tojás,salátával,10 kor egy pohár tej,zsírszegény,3dcl.És délben semmi,este is egy nagy pohár tej volt,de oda kell ügyelni a tejre mert a laktóz hízlal.
De igazából írhatnék erről egy könyvet annyi féleképpen lehet egészségesen táplálkozni.
Viszont amit megfigyeltem,fogyásom alatt,enned kell 1 héten egyszer zsírosat is! Szervezetednek mindenre szüksége van,de mértékkel.
Kennyérről eddig nem írtam,de azt hanyagolja aki fogyni akar,én szinte régen naponta megettem 70dkg kenyeret.:)
Most is eszek,de kb 2 havonta 2 szelet.
Szoktam péntekenként olyat csinálni,hogy kiéheztetem kicsit magam,hagy korogjon a gyomrom:) ami régen nagyon ritka volt:)
De ha konkrét kérdésed van írj levelet szívesen válaszolok,és segítek!
(Egy a lényeg,mozogni kell minden nap,még ha sétálsz is az is sokat jelent,én rájöttem sok dologra mire sikerült lefogynom 27KG-ot,többé nem akarok fulladni,szenvedni,mert nagy a hasam stb...
Fogyásnak nagy ára volt,számold ki mennyit futottam le durván 8 hónap alatt,első egy hónapban napi 2,5km volt,utánna 2.hónaptól napi 4,5 és melette itthon edzés,+70 perc.)
Jelenleg most jól érzem magam,nekem ez lett karácsonyra az ajándékom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!