Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a napi kaja bevitel soknak...

Ez a napi kaja bevitel soknak számít ha fogyás a célom? (mellette sportolok azért)

Figyelt kérdés

reggeli: 1 sonkás sajtos zsömle, egy kis paprikával +1pohár kakaó

ebéd(3körül): egy kis csirke felkockázva czacziki salátával(kígyó uborka, kapor, kis tejfől)pizzatésztával+egy kocka csoki.

2009. aug. 19. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sportolsz (nem tudom mennyit) akkor ez elég kevés. Én egy héten 4szer 1,5-2 órát sportolok, az edző azt mondta 2000 kalória körül ehetek. Tej helyett inkább natúr joghurtot egyél, és a tescoban lehet kapni olyan kenyeret aminek egy szeletében 50 kcal van. Éhezni semmikép ne éhezz...én fogyósztam úgy 3 hónapig, az anyagcserém lelassult, az izmom rendesen leépült, és még zsír is maradt..aztán a kilók fél éven belül visszajöttek. Mostmár ésszel csinálom. Sok sikert Neked :)
2009. aug. 20. 10:06
 12/12 A kérdező kommentje:
anyagcserém durván le van lassulva nekem is... a szűztea kapszula is alig akar meghajtani..szerintem ez nem normális:S
2009. aug. 20. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!