Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől viszket? (bővebben alul)..

Mitől viszket? (bővebben alul)..

Figyelt kérdés
Észrevettem hogyha futok, akkor egy idő után, a lábamon ott ahol súlyfelesleg van, elkezd viszketni, és közbe olyan csikis érzés, h legszivesebben szétkaparnám a lábam:) ugyan ezt éreztem akkoris mikor bementem a strandon a meleg gyógyvizbe... mitöl lehet? vérkeringés? v ég a zsír?? nincs nagy súlyfeleslegem, kb 4 kiló..
2009. aug. 18. 20:39
 1/4 anonim válasza:
Szerintem pattanak el a hajszál erek kapilláris azért viszket később majd fájni is fog.Hány éves vagy?Álló munka stb.
2009. aug. 18. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
20 vagyok :D és nem szokott fájni :)
2009. aug. 18. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen!

De azt nem tudom, mitől van.

Sportoltál előtte rendszeresen?

Mert én soha.

Lehet attól van, hogy kitágulnak az erek, mert több levegőt szívunk be.

2009. aug. 18. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
nemigazán sportoltam:) a hasamon sosem éreztem, de a lábamon nagggyon, mindig futás után :S meg a gyógyvíztőlis ugyanez..meg hha maszirozóval rámegyek a lábamra utána is ilyen :) nemlehet h a zsir kezd égni?:S
2009. aug. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!