Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 177 cm,76 kiló ez nagyon sok?

177 cm,76 kiló ez nagyon sok?

Figyelt kérdés
voltam 95 kiló is 3 hónap alatt fogytam 12 kilót utána pedig még 7-et egy éve tartom. Mennyit kell még fogynom, hogy normális legyek?
2009. aug. 18. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy "normális" vagy-e az nem a kilóktól függ. Lehetsz te 76 kg zsírpárnákkal, de lehetsz 95 is izmosan... szóval ezt így nem lehet megmondani, ahogyan látatlanban azt sem, hogy mennyi zsír van még rajtad.
2009. aug. 18. 19:20
 2/4 igabcsy ***** válasza:
100%
Igaz, hogy léteik egy BMI számítási mód, ami beskatulyázza az embert a testmagasság, a súly és a neme alapján a kórosan soványtól, a kórosan elhizottak közé. De szerintem nem kell mindig, csak a számoknak hinni. Először is hány éves vagy? Mert nem mindegy, hogy 15 vagy 45 aki már 2-3 gyermeket szült. Nem vagyunk teljesen egyformák a csontállományunk szerint sem. Szerintem igazán a cm és a tükör mondja meg, hogy valaki arányos vagy sem. Kell fogynia vagy sem.
2009. aug. 18. 19:34
 3/4 A kérdező kommentje:
17/f
2009. aug. 18. 19:35
 4/4 anonim válasza:
Még egy kilót kell híznod és akkor vagy súlyodnál egyébként plusz-minusz 1-2kg nem számít.
2009. aug. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!