A húsleves hízlal tészta és krumpli nélkül?
nem hízlal,
ha tésztával és krumplival ennéd ,akkor sincs benne több mint talán 3-500 kalória,
és ha egy nap nem eszel többet meg mint 2000 kalória,akkor fogyni fogsz,mert a súlytartáshoz is kb min 2500-ra volna szükség,
A húslevesbe kell krumpli!!!!
Amúgy nem hizlal, se krumplival, se anélkül.
Pedig nagyon jó a kérdés.
1. a tészta és krumpli szénhidrát tartalma abszolút nem előnyös, sem egészség sem fogyás szempontjából. Ezt tudni kéne, ha itt válaszolunk és főleg ha erre kérdeznek rá. Igen a vércukorszint megemelése, ami kiváltja az inzulinszint megemelkedését a zsírosodás alapvető folyamata, Kérdező ezt nevezed "hízlalásnak". Ez a szó teljesen jól leírja az étel hatását.
2. a tésztában található (gabona) glutén az autoimmun pajzsmirigy problémák gyakori okozója. Hormon pótlással menni fog a fogyás :)
De a gabonák (glutén) elhagyásával még meg is gyógyulhatsz. Ajánlom a kapcsolatfelvételt Dr. Tóth Csabával, Magyar Evolúciós Orvostudományi Társaság elnökével. Ő nálam sokkal teljesebben, hitelesebben tud Neked beszélni a témáról, a lehetséges gyógyulásról, gyógyszer elhagyásról..
köszönöm a válaszokat, még arra lennék kíváncsi hogy a sertésmájjal mi a helyzet? hizlal? (keveset ennék belőle)
és hogy készítsem el?
Hát nézd, ez attól függ, hogy milyen diétát csinálsz.
Ez a "hizlal-nem hizlal" egy értelmetlen kérdés, mert minden hizlal, ha sokat eszel belőle.
Van, aki a kalóriák alapján dönt.
10 deka krumpli kevesebb kalória, mint 10 deka sertéskaraj, mégis a krumpli a "hizlalóbb", mert magas a szénhidrát tartalma, és ahogy írták előttem: megemeli az inzulin szintet.
Ami nekem bevált, az az volt, hogy nem a kalóriát nézem, hanem a szénhidrát tartalmat.
Kevés szénhidrát és sok fehérje, alacsony glikémiás-indexű szénhidrátokkal, pl: zöldségek, saláta.
Még zsírt is ehetsz, nem a zsír az ellenég, hanem a sok és rossz szénhidrát.
Szóval, szerintem eheted a sertésmájat.
A kenyeret, lisztes dolgokat, tésztát, krumplit, gabonaféléket fogd vissza.
Nekem bejött, 76 kiló voltam, most vagyok 55.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!