A futást mivel lehet helyettesíteni?
power walkig (erőltetett gyaloglás)
bicikli
szobabicikli
elipszis tréner
Ajánlom figyelmedbe Paul „Coach” Wade Fegyencedzés c. könyvét (ha kicsit google-zol, le is lehet tölteni pdf-ben).
Egész jó dolgok vannak benne, ha csinálod, nem lesz probléma a zsírpárnák leadásával. Én azért szeretem, mert csak a mozgásra épít nem az étrendre. Étrendváltozás alapján sztem nem lehet lefogyni...
Futást tv nézéssel. Ugyan annyi közük van a fogyáshoz, de még a formálódáshoz is (kis túlzással).
A futás primitív edzés, károsabb az ízületeknek mint hasznos lenne bárminek is.
Ráadásul nem edzéstől fogy az ember, hanem fogyáshoz megfelelő táplálkozástól. Erre kérdezhetnél rá legközelebb (vagy olvasol a paleóról).
A fegyencedzés tényleg jó :)
miért nem futhatsz,mi a konkrét baja a testednek?
a nélkül csak barkóba bármit is ajánlani.
nah.
így akkor már sokkal könnyebb a dolog.
amik mennek ilyen problémához-
szobabicaj
gerinctorna
fegyencedzés 1-2
de mivel te gondolom sok kalóriát elégető edzést keresel,így a kettlebell a neked való igazán.
állóképességi edzések közül az egyik legjobb,rengeteg kalóriát éget,és az első számú célja az egésznek a gerincmerevítő izomzatának fejlesztése.
vagyis a gerinc körüli izmok erejét felfejleszti így levéve a jelentős terhet a gerincoszlopról.
pont ezért rengeteg gerincproblémás csinálja.
viszont néminemű ugrabugra később beleférhet,mert a porckorongok anyagcseréjében 100%ot javít az enyhe terhelés.
magyarul ha edzel,akkor puhulhat a bekeményedett,elmeszesedett porckorong,így jobban fog működni.
tehát a válaszom röviden-kettlebell
Tejtermékek elhagyása, kalcium húsból és zöldségből pótolva, optimális D3 vitamin bevitel (napozás nélkül 3000-10 000 NE / nap)
Kedves (Ember) választ kaptál Kérdező.
Én ajánlanám még a WudangShan Kínai Gyógyászati Egyesület terápiás edzéseit, a Callanetics és Pilates, Jóga edzéseket. Ezek mind "gyógytornák".
És jó indulatból küzdhetnél az ügy mellett, hogy a fiatalok ne járjanak úgy mint te, ésszel végezzenek egészséges mozgásokat, mert annak semmi értelme hogy Te ilyen állapotba kerültél, utánad meg majd más kerül ilyen állapotba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!