Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek reggelire?

Mit vigyek reggelire?

Figyelt kérdés

üdv,

19 éves vagyok 130kg 193cm Férfi

Fogynom kellene 35 kg-ot kb ,voltam ilyen tanácsadáson meg ilyenek csak azt elfelejtettem megkérdezni hogy mit vigyek magammal reggel 5:30 kor indulok a suliba. Szendvicshez melyik a legjobb kenyér vagy ne szendvicset vigyek ,de akkor mit?

2012. nov. 30. 09:56
 1/5 A kérdező kommentje:
A tanácsadáson az 1450-1500 kalóriás étrendben egyeztünk meg.
2012. nov. 30. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Kifli és alma.Régebben tesóm is ezt vitte amikor fogyózott;)
2012. nov. 30. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyi, most nem kekeckedni akarok, de mielőtt kiírod a kérdést, nem dob fel még vagy 500 ugyanilyet? Kétnaponta megkérdezi valaki, mit vigyen reggelire.

Válasz: teljes kiőrlésű kenyérből szendvics, vihetsz gyümölcsöt is, meg a neten van rengeteg diétába illeszthető recept, keresgélj. Nem bonyolultra gondolok, vannak egyszerűbbek is. Kekszek, stb.

2012. nov. 30. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

1500 kcal szemét hizlalhat, 2000 kcal emberi, férfias kaja mellett meg lefogyhatnál.

Én ma sonkát vittem, meg tepertőkrémet (tej és gluténmentes) szénhidrátot annyit eszem hogy zöldség. Ugye ilyesmi az ajánlott egészséges táplálkozás (nem a tévében ajánlott, mert ott ugye danone activiát, gyógyszereket és győri édest kell enni a hosszan tartó energiáért :)

Valójában viszont az ember hús és zöldségevő. Így gondolkodjunk el a táplálkozáson amikor tejfélét, gabonákat, édességeket eszünk!

2012. nov. 30. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szendvicshez melyik a legjobb kenyér: amit nem eszel meg.

Nálam szendvics: 1 doboz, füstölt sonka, tepertőkrém, tető.

2012. nov. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!