Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek suliba reggelire,...

Mit vigyek suliba reggelire, ebédre?

Figyelt kérdés

Általában délután 3-ra érek haza.

Nagyon sok a 2 szendvics? Ha ebédidő körül csak gyümölcsöt eszek, rosszul leszek hazafelé a buszon.

Tehát 2 ilyen szendvicset eszek:

lidl-s bajos rozsos zsömle + 96% hústartalmú sonka + jégsaláta

Ha hazaérek eszek egy kis adat ebédet, ami általában hús, hal. Vacsira megy gyümölcs, vagy ilyesmik.

Max 1300 kcal-t szoktam enni. Tehát nem sok az úgy suliba? Mert hát otthon ebédelek..

2012. jan. 10. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

5x egyél egy nap, kb. 3 óránként.

Reggelire szendvics mehet, tízórainak vigyél valami gyümölcsöt, joghurtot, puffasztott búzát.

Az uzsonnát se felejtsd el. Muszáj a több étkezés az anyagcseréd miatt.

2012. jan. 10. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha háromkor ebédelsz, akkor nem sok a két szendvics. Bár attól függ mekkora zsömmi. Én hugomnak Toast kenyérből csinálok szendvicset (lap kenyért, csirkemell sonka, margarin, paradicsom-ubi ami van, meg egy saláta levél) ebből kettőt, és mindig teszek mellé gyümölcsöt (egy narancs, egy alma, körte) ami éppen van otthon, vagy egy joghurtot, müzliszeletet, ilyeneket. Ezzel kibírja 3 fél4-ig míg hazajön, akkor eszik rendesen ebédet.

Szóval szerintem ha figyelsz rá mit teszel a szendóba és hogy miből készíted, akkor okés. És persze mozogj mellé sokat. :)

2012. jan. 10. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni hogy persze a toast kenyér is teljes kiőrlésű, vagy graham. :)
2012. jan. 10. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:

1300 kcal bevitellel te még fejlődni is akarsz, esetleg harcművészetet tanulni (hogy ne erőszakoljon meg bárki akinek kedve akad) vagy csak így elvegetálni, energia takarékos üzemmódban. (amitől persze nem fognak kevesebben éhezni, tehát fölösleges magadon spórolni).

olajos magvakat miért hagyja ki mindenki a menüjéből? esszenciális zsírsav és vitamin forrás, pl. dió, tökmag.

2012. jan. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!