A csirke zúza hízlal? (megfőzöm pörköltnek, utána kiszedem és lemosom vízzel)
Te egy állat vagy :D
Mondd meg a rákos kisgyereknek, hogy neki semmi baja. Hol élsz te, hogy kimégy az utcára és nem elhízott beteg embereket látsz? Szimplán hazudsz.
Lehet máshogy is éni, enni, a sportolók koxolhatnak ezerrel, DE
a teljesítményük javulhat lowcarbbal
rengeteg ember mozog, szerinted a kövér emberek soha semmit nem edzenek? Ez hülyeség.
Te fogysz, egészségedre. Majd ha betegebb leszel, már nem fogsz fogyni. Elfelejtitek, hogy nem lesztek örökké olyan fiatalok és egészségesek mint most? Főleg ha nem is vigyáztok magatokra. Olyanok akartok lenni mint egy mai átlag 60 éves, elhízott alig mozgásképes ember? Mert ez vár a többségre.
Én teljesen meg vagyok elégedve a teljesítményemmel a mostani táplálkozásom mellett, próbálkozom időnként rizzsel, de nagyon rossz hatása van edzés előtt.. Persze, mindenki tudja megemeli a vércukorszintet majd leesik, és elfáradok edzés közepén, nem kell hozzá sok ész. Hát nekem nem jön be. Ha nektek igen, a ti dolgotok.. de azért nem a régi, beteges nézeteket kellene írni a kérdezőknek csak azért, mert nektek azok is jók. Nem is ismertek jobbat..
Birkózók között úgy hallom amúgy terjed a paleo, nem meglepő. De nem az a szakterületem, hogy a magyar sportolók táplálkozásával untassam magam, vannak jó példák, nagyon örülök a sikerüknek.. de nem róluk van szó. Az átlag emberről van szó, akinek pajzsmirigy betegsége van a sok gluténtól, és nem akarjuk hogy a te pénzeden fizessék a koszorúér műtétjét, oki?
Még mindig nem ismerek paleo atlétát, de mindegy is.A józan ész használatával: ha ránézel egy kövér emberre mi jut eszedbe először?Biztos túl sok gyümölcsöt eszik!Persze.
Próbáltam low-carbot, a teljesítményem egyenlő volt a nullával, virtuálisan a kávé éltetett.És nem, már nem fogyok, mert már elértem a célsúlyomat és persze erre büszke is vagyok, minusz 36 kiló.
Visszatérve a teljesítményre, low carbon meghaltam 4 kilóméter futástól, most a 10et is lazán veszem szép sebesség megtartása mellett.
Hiába próbálod ezt a mérget terjeszteni, aki hülye nem veszi be.Most komolyan azt képzeled hogy a zsír amit megeszel mágikus módon eltűnik és véletlenül sem kerül az artériáidba?Ugyan már, álmodozni szabad.A gyümölcs pedig maga az ördög, érted? ÖRDÖG, nehogy megedd, egyél inkább zsíros szalonnát olajban kisütve, na az étel!
És persze az egészséges étrend reklámozásában SEMMI pénz nincs.Paleo:Gyere egyél a mézeskalácsházikómból, vedd meg a könyvem és vegyél a sok szar táplálékkiegészítőből amit neked gyártottam. Köszönöm szépen, nem. :)
Nagyon mókás. Nyilván szándékodban sem áll tárgyalni, tanulni. Veszekedni akarsz, mert kb. ilyen szintű az írásod, élcelődő, gúnyolódó. Az egyetlen értelmes kérdésed az atlétákra vonatkozik. Ki a fe.. hohó, tudok én kulturáltan is írni, valaki kérte hogy esetleg így tegyek..
Nos, a jelentéktelen atléták kit érdekelnek? Ugyan úgy siratni fogják őket a családjuk, a barátaik ha szívbetegek, rákosak lesznek. Semmiben sem különböznek az atléták az átlag emberektől.
Azért ilyen karcos az írásom hangneme, mert meg akarod betegíteni az embereket.Tapasztalatból tudom hogy a világ legnagyobb baromsága a low-carb.
Az atlétákkal pont arra akartam célozni hogy ők is emberek viszont csúcs teljesítményt kellene mindig is produkálniuk vagyis egészségesen enniük.
Na melyik ország az elhízott: Kína (high-carb) vagy USA (high-fat)?Nincs egy gyakorlati bizonyíték sem a low-carb működésére.Egyedül kalória limitálás az egész mert a szervezeted megijed és beáll egy öngyógyító módra, elfolytja az étvágyat.Ja és persze mikor végzel vele újra fel fogod zabálni az egész hűtőt, mert képzeld az agyad cukrot használ üzemanyagként.
Számolgasd csak a pici szénhidrátjaid, de ne gyilkold már az embereket ezzel a baromsággal. Köszönöm szépen...
Te gyilkolod őket..
Az emberi test természetes működése, anyagcseréje alacsony szénhidrát bevitel mellett történik.
A cukor szükséges, ezért állítjuk elő.
A sportolók sosem az egészségről ismeretesek, hanem a csúcs teljesítményről. Ehhez szívesebben használnak gyógyszereket, mint normális táplálkozást. Miért? Mert a sportelmélet és a dieteika is 2 dogmatius rendszer, nem fogja az edzők többsége a lowcarb táplálkozást elismerni, mert a dietetikusok többsége sem ismeri el!
Kína egyre elhízottabb. Az USA mióta high-fat? 1920-tól lettek szívbetegek az amcsik, ekkorra tehető a zsírfóbia kezdete és az egyre több ch fogyasztás. Előtte hol voltak a szívbetegek?
Kínára vissza: nagyon speciálisan esznek, a taoista hagyományokat követők nem esznek sok rizst, de rengeteg gyógynövényt fogyasztanak és olyan egészségfejlesztő gyakorlatokat végeznek, amelyek pozitív hatásait láthatjuk, de tanulmányt még nem találtam róluk. A Kínaiak alapvetően egészségesek, ott ennek kultúrája van (volt).
A nyugati táplálkozás mellett ott is egyre betegebbek, ahogy bármelyik népnél ahol átveszik a táplálkozási szokásainkat.
Amcsik régen nem voltak szívbetegek, elhízottak. Vagy biztos régen nem ettek ennyi zsírt, ugye? :)
Az az álláspont ami mellett érvelni próbálsz látványosan nem működik. Kinek lett jobb zsírszegény diétával? Évtizedek óta nem lettek egészségesebbek az emberek, de esélyük sem volt ilyen nézetek, ajánlások mellett.
A cukorbeteg élet nem boldog élet. Beszéltél már szívbetegekkel, cukorbetegekkel, elhízott emberekkel?
Ne találd már ki, hogy ők boldogan élnek 50-70 évig.. Az nem érv amit most találsz ki és szellemesnek találsz. Alga evés.. a húsevés neked unalmas, megterhelő? Nem ízletes? A te döntésed, én meg megtanultam főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!