Ha csak mandarint eszek, lefogyhatok?
Figyelt kérdés
Nagyon válogatós vagyok és igazából semmilyen ételt nem eszek meg, max nagyon néha. Egyébként gyümölcsöt szoktam enni, de már abból is csak a mandarint. Ha így le lehet fogyni akkor mennyi idő alatt? mondjuk napi 4 km sétával? 5-10 kilót szeretnék, az 5 is tökéletes lenne és ha lehet akkor még karácsonyig jó lenne ha sikerülne lefogynom2012. nov. 28. 08:48
11/17 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom, amit mondtok!
Amúgy utolsó válaszoló: Nagyon kövérnek érzem magam. 163 cm vagyok és 61 kiló, ez nekem nagyon sok. Legalábbis elég kövér vagyok azért..
2012. nov. 28. 09:59
12/17 anonim válasza:
Szerintem egy kis önértékelési problémád is van.
13/17 anonim válasza:
Szerintem nem ártana valami pszichológus és ezt minden rossz indulat nélkül írom. Nem eszel semmit, csak mandarint, és ennyi kilóval nagynak látod magad.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát mert nagy is vagyok :/
2012. nov. 28. 14:00
15/17 anonim válasza:
Nagy embernek nagy mandarin jár. :D
(És nyáron mit eszel? Olyankor igen kevés mandarint találni...)
16/17 anonim válasza:
Szerintem elmehetnél egy orvoshoz, mert ez, hogy semmit nem bírsz megenni mandarinon kívül, nagyon nem normális.
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom, hallottál-e már róla, de nem csak úgy lehet éhen halni, ha SEMMIT nem eszel, az is pont elég, ha a fontosabb ásványi anyagok nem jutnak be a szervezetedbe...Na most a mandarinban vannak ugyan vitaminom, de rengetek anyagot csak másból tudsz szerezni...Egyél normálisan.
15l
17/17 anonim válasza:
az nem fogyás, se diéta, sehová nem vezet ha csakis egy kaját eszel vagy koplalsz. egészséges étrend (nem kell csontváznak lenni) és sok, sok testmozgás. az majd helyrebillent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!