Ha diétázom akkor mivel sűrítsem a főzeléket?
Figyelt kérdés
gondolom a szokásos liszt és olaj nem a legjobb. Ehelyett kérnék vmi ötletet:-) köszi2009. aug. 17. 21:00
1/4 anonim válasza:
Szedj a levesből, turmixold össze és azt használd sűrítéshez!
2/4 igabcsy válasza:
Fitnessgurunknak van alacsony szénhidráttartalmű lisztje.(normál fehér liszt CH tartalma 70 g, ez pedig 20 g) A főzeléket ne rántással készítsd, hanem habarással - 12 % zsírtalmú tejföllel (vagy kefirrel) és ezzel a liszttel. (Bio boltokban, nagyobb szupermarketekben, és a neten is lehet kapni.)
3/4 anonim válasza:
Az első válaszhoz kapcsolódóan: ha olyan a főzelék, amit nem szívesen turmixolnál (pl. kelkáposzta), megpróbálhatsz egy kis krumplit belefőzni, majd turmixolva visszarakni a főzelékbe. Lehet, hogy a szénhidrátmentes diéták hívei most forgatják a szemüket, de a felesleges zsír így elkerülhető és a krumpli kalóriatartalma nem túl magas (kicsit kevesebb, mint 100).
A másik, amivel sűríteni szoktam, hasonló az előző módszerhez: a keményítő, de ezzel színtelen, és inkább "kocsonyás" lesz a leve (mint a kínai étkezdéknél a raguk szaftja), ami nekem nem túl szimpi egy főzeléknél:)
4/4 bibi05 válasza:
Maga a főzelék zöldségével is sűríthetsz csak nem lesz annyi leve.A kefírt nem ajánlom mert szerintem nagyon rossz íze van olyan citromos savanykás és ha másnap is főzeléket akarsz enni akkor az íze olyan mintha megromlott volna.De ez egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!