Rizs + Burgonya diéta, vélemények?
Aztak.rva!
Ezt jól meg csináltam!
Most akkor ne egyek? (ez csak vicc)
Én teljesen összezavarodtam!
Azt hiszem maradok a cs. mell + zöldség + barnarizs variációnál!
Eszemben sincs megbántani senkit, de én már nem értek semmit!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
10. válaszoló!
Olyan dolgokat írtál, hogy készítsd a tudományos érveket!
De halál komolyan, készítsd a forrásaidat és győzz meg. Mert én itt holnap olyan cikk áradattal fogok érvelni, kutatásokkal meg amit csak akartok, hogy még a Kérdező is képzett lesz táplálkozásból!
Hús nélkül rák gyógyulást, a francokat.. eddig minden vizsgálat, kísérlet (kivéve azt a Kína nyavalyát) a szénhidrát fogyasztással hozta összefüggésbe a legtöbb betegséget. De remélem tudsz érvelni, mert érdekel a téma, a nézeted, de szerintem az nagyon ellenkezik minden tudománnyal :)
Kérdező: így van, nem kell túlbonyolítani, csak kerülni a finomított dolgokat, cukrot, sok mozgás és ami segít a fogyásban pl grapefruit lé, egyéb citrusfélék, de az nem a legolcsóbb. Reggeli gyümölcs turmix jó akár almával is.
A teljes kiőrlésű dolgok azért is jobbak mert laktatnak mivel tápanyag dúsabbak ezáltal kevesebbre lesz szüksége a szerevezetnek és eltelít. De kenyérből elég kevés jófajta van Mo-n ezért a kásák jobbak pl hajdinából, kölesből.. Nekem mostanában puliszka a kedvencem...
Ezen kívül a gyömbér ami segíti az emésztést sok más jó tulajdonsága mellett..
Utolsó: Nem csak hogy új kutatási eredmények, de megcáfolhatatlan mivel 8 millió emberrel végzett teszt nem lehet véletlenszerű. Amúgy meg csak megerősítette az eddig is tapasztaltakat. Még nincs benne a köztudatban, mivel friss, de egy orvos sem tagadta, mivel nem tagadhatja a tényeket. De már rengeteg orvos elismerte.
Hogy miért nem jó a szénhidrátot okolni a bajokért az is meg van tudományosan is magyarázva, alapvetően hogy miért terjedt el az a nézet hogy a szénhidrát a felelős már tévhiten alapszik. A túl sok zsír nem jó viszont..
De jól van majd linkelek, most viszont rohannom kell.
Köszönöm a normális választ, és szívesen olvasnék.
Ahonnan a gyömbér emésztést segítő hatását vetted, ezzel a kínai táplálkozástudomány foglalkozik. Eltér a nyugati táplálkozási irányzatoktól, de az biztos hogy nem ajánl glutén tartalmú gabonákat. Lehet sok zsírt sem, de az ilyen kásák.. én veszélyesnek tartom őket, de ha komolyan be lehet bizonyítani hogy veszélytelenek...
Akkor a vizsgált vadászó-gyűjtögető népcsoportok húsfogyasztása és egészségük véletlen, az ősember évmilliókon át nem juthatott jelentős mennyiségű gluténhoz, nagyon rosszul reagálunk rá nyilván erre is van magyarázat.. háát, fárasztó munka vár rám de szívesen olvasnék ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!