Napi 8 km futással és diétával mennyire hatékonyan lehet leadni 10 kilót?
Az a baj, hogy már nincs rajtam hatalmas súlyfelesleg, amiből könnyű lenne fogyni, egy 8-10 kilót kéne csak a 62-ből.
Napi 8 km-es futás (9-10 km/h-val) és egészséges táplálkozással lemehet? Vagy kéne mellé még valami?
Hát nem ülök egész nap, suliban vagyok, meg megyek erre-arra, csak korán felkelek és le szoktam rendezni a napi futást a futópadon, mert este már nincs erőm.
Mellette nem eszem szénhidrátot, sok zöldség, víz, leves stb. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ez a napi futás elég-e 10 kg leadásához, szerintem napi 8 km azért elég sok.
Futás irreleváns, attól a térded fog fájni.
Azon múlik, mit eszel. Mit nevezel diétának? Egészséges táplálkozás, jó persze oké majdnem minden elhízott, cukorbeteg ember egészségese eszik, esznek zöldséget, gyümölcsöt, gabonákat, tejtermékeket, húsokat.. lehet hogy nem mind egészséges?
És mondja ezt egy hozzád hasonló kis Senki? Mert neked mi közöd van az egészséges életmódhoz Kedves?
Annyit tudsz, hogy valami testedzés kellene meg valami diéta, de a valóságról fogalmad sincs.
Ennyi következtetést sikerül levonni, ha több idióta van mint intelligens ember, és az idióták harsányan leszólják a kisebbséget, akkor nekik lesz igazuk?
Tulajdonképpen ebből az következik, hogy te nem az a megfontolt, gondolkodó és kételkedő célközönség vagy, akiken én segíteni szándékozom. Sok sikert az orvosoknál.
A térdfájásodra majd 15 év múlva térjünk vissza, a szétrázkódott szerveiddel együtt.
Én minden bizonnyal döglődő szennyé tudnék verni az engem kritizálók közül bárkit. Megjegyzem, ez nyilván nem azt jelenti, hogy én brutálisan nagy bicepszekkel rendelkezem, mert akkor nem lenne igaz a fellengző állításom. Mivel igaz, ezért valószínűleg tudok valamit, amit ti gyávák vagytok elfogadni.
Csak gondolj bele azokba amiket írok, nem olyan nehéz észre venni, hogy tulajdonképpen mégis igazak! :)
Szia
Én is sokat futok, nekem sem sok van hátraa fogyásból, igazából a szénhidrátot jó lenne kerülni, illetve reggel enni egy kis zabpelyhe, hogy lenne erőd futni.
Nekem az a problémám, hogy akkor tudok sokat futni és gyorsan, ha sok szénhidrátot eszek, így viszont nem sikerül fogyni. Amikor rendesen diétázok, az a futó teljesítményemen is meglátszik, viszont ha a napi 8-at emelnéd mondjuk 10-12-re és csak kétnaponta mennél futni hamarabb meglátszódna az eredmény. Mióta ritkábban futok hosszabb távot, azóta leugrott rólam pár kilo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!