Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így hogy a lófüttybe fogyhatné...

Így hogy a lófüttybe fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Ha alig van pénz kajára,nincs se finom se tápláló étel és amint jön fizetés bezabálok mindent amit látok,mert annyira éhes vagyok már. Sportolni már elkezdtem egyenlőre heti 3x1 órát. Hogyan tovább?
2012. nov. 25. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%

Hát, a sporttól sosem fogsz lefogyni.

A 200 forint/kg zöldség és a 400-500 ft/kg állati, egészséges tápláló kaja miért nem elég olcsó?

2012. nov. 25. 20:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Elmondom a mai menüt: tescos kenyér ami 150 ft és mamától hozott kaja ez volt..nem tudok mást tenni. Kaptunk zöldséget persez azt is ettem. Nincsen rá pénz nincs elég pénzünk semmire sem nincs itthon gáz pl. nincs rendes mosógépünk van félmilliós hitel valami meg ilyenek.. kell vennem téli cipőt tehát úgy kell beosztania kajálást,hogy mindenre jusson..
2012. nov. 25. 20:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
egyszerüen ne zabálj be mikor jön a sok kaja. ezzel rontasz el mindent.ez a szervezetnek se tezs jot koplalás után.egyszerüen amit eddig nélkülözött, azt a bezabálásaidnál szépen elraktározza mert tudja hogy koplalás jön. én nem élek ilyen rosszul nem tudom átélni d eaz tuti hogy egyenletes kajálás kell. akkor is ha kevés.
2012. nov. 25. 20:50
 4/16 anonim ***** válasza:
20%

Nem a bezabálás miatt hízik el.

Egész hónapban kenyeret enni, kívánok minden jót, szebb jövőt de jelenleg, ilyen körülmények között nem lehet mit tenni. Ha teszem azt 300-400 forint és tűzhely nincs állati kajára, a fenébe is de nincs értelme egészségről beszélni. Nyers zöldséget nem lehet enni egész nap, a húsok drágák, a máj nyersen nem ehető, nem tudjátok megsütni. Ami "hús" mondjuk konzerv, az elég s.zar vagy ha nem akkor drága.

Ezt így nem lehet, tüzet kell rakni az erdőben és kell egy bogrács és lehet sütni, vagy egy szomszéd kell akinek van tűzhelye, rezsója, enged sütni. Önkormányzati segély vagy valami amivel tudsz változtatni. Ha tudnál sütni, akkor kenyér helyett valahogy tudnátok olcsóbb állati kaját enni. Ezt sokan nem értékelik, pedig fehérje és zsír, tökéletesen lehet fogyni vele, egészséges - míg a sok divatmajom csirkemellet eszik, teljes őrlésű kenyérrel elba.ssza a pénzét, nem tudja mennyit pazarol mégis beteg és elhízott lesz (a kenyér miatt, meg a zsírszegény táplálkozás miatt).

Kívánom, hogy találj módot egy kevés változtatásra, de én a megvalósításra nem tudok mit ajánlani.. minket sem dob fel a pénz, nem élünk mások becsapásával, nem is fog feldobni a pénz.. el kell menni katonának, őket megfizetik, kaját kapnak esetleg egy stabil életszínvonalat tudnak biztosítani a honvédségnél..

Fiatalabbaknak valami diákmunka.. áh ilyenkor utálom hogy hiába nem vagyok hül.ye, nem tudok segíteni amit leírtál, egyszerűen nem tudok pénzt teremteni..

Szebb jövőt kívánok!

2012. nov. 25. 20:58
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem most híztam el hanem még régen ezt a súlyt kb. azóta tartom ,de már sokan mondják,hogy fogytam a mérlegen is látszik meg a tükörben. Csak már hullik a hajam meg ilyenek nincs semmi erőm meg fáradt vagyok és ez nem normális. Amikor a szüleim kérdezem,hogy miért nem tudunk normális ételt venni? az a válasz,hogy nem tehetjük meg... MInd1 is vettem még fizetés elején csirkemellett és csirkecombot meg zöldséget igaz ez mirelit volt na meg rizst. Ha nagy éhség van meg tudom cisnálni,mert van iylen rezsóféleség..
2012. nov. 25. 21:09
 6/16 anonim ***** válasza:
21%

fagyassz le májat, szívet. Olcsóbb, több normális kaja!

Ha mégis tudsz sütni, akkor mondom, a kenyérnél, rizsnél, tejtermékeknél (nem tudom hogy állsz ezzel) sokkal egészségesebb kaják ezek!

Hidd el, az erőd is vissza fog térni eleve azzal, ha nem kenyéren élsz, hanem állati kajákon, zöldségeken!

A fogyással meg tovább csökken a fáradékonyságod is. Bízom benne hogy tudsz változtatni, és már 1-2 hét után érezni fogod a minőségi különbséget! Pesten vannak jó piacok, de nyilván máshol is az országban.. És aki azt mondja hogy nem engedhettek meg jobb kaját, az tényleg látogasson el egy henteshez, és ne a csirkemell árát nézze, azt én sem engedem meg magunknak.. az kész rablás, sajnos ez van. Ki van kiáltva egészségesnek, meg ugye nincs benne szinte zsír, és egy vagyont elkérnek érte.. menjenek a .csába..

2012. nov. 25. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
mennyi pénz jut havonta ételre?
2012. nov. 25. 21:27
 8/16 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom sajnos megmondani nem én keresem a pénzt szóval nem sok beleszólásom van és rendzerint mindenki sunyiskodik és hazudozik. De ha még valaki tud esetleg 1-2 költségkimélő megoldást azt nagyon megköszönném:)
2012. nov. 25. 21:44
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
internetre van pénz, de kajára nincs...
2012. nov. 25. 21:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Szükségem van internetre a tanuláshoz már házikat is úgy kell leadnom. Amúgy az internet nem is olyan drága..
2012. nov. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!