Hogyan fogyjak le?
Nem koplalni kell, hanem csökkenteni a napi bevitelt... Kezdésnek mondjuk mindennek a felét edd, de ehhez mozgás is KELL! Akkor elindul a fogyás..
Azt hittem én is, hogy sima koplalással jajj de jó lesz nekem, hamar lefogyok. Nem nagyon ettem, csak ittam, mozgás nuku, beépültem a gép elé... SZAR volt a közérzetem! Komolyan..
Most Forever Livinges fogyiport iszom étkezések helyett (egyáltalán nem éhezem!!) de emellett napi 1x az ebéd egy normális (nem sok, hanem pont megfelelő) adag. Este pedig futok. Inni minimum 1.5-2 liter... kb. fél-1 liter ebből csak sovány tej...:D
Ha megkívánok valami gyümit, az jöhet..:)
Nem régóta csinálom, de jönnek le a kilók.....:)))
Most úgy tűnik, ez nekem beválik. Jól érzem magam, laposodik a hasam, izmosodik a lábam és a hasam..:) A futás egyre jobban megy, de fontos a jó légzéstechnika. Hamarosan elkezdek hullahopp karikázni is..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!