Mit szóltok ehhez?
Reggeli (fél8): 2db vékony áfonya lekvárral megkent gofri
Ebéd(sajnos fél3): Fél grill csirke(combja+egy kicsi melle hús)
Vacsora(fél6): 2 mandarin
Nagyon kevés? nagyon rossz? milyen?
Tényleg borzalmas. Csinálod pár napig, örülsz hogy lement 3-4 kiló miközben majd meghalsz olyan éhes vagy. pedig igazából nem is fogytál csak vizet veszítettél..Ahogy előttem is írták sem tömegnövelésre, sem szálkásításra nem jó ez.
Arról nem s beszélve hogy ilyen étrend mellett előjön a jojo effektus..
Eltévedtem, én a sporthoz szoktam írni, na de ha már itt vagyok:)
Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).
Ha nincs edzés, akkor lehet 2g x testtömegkg fehérje is, nem kell 3g!
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
oksé, akkor egyél több fehérjét, naponta többször, ne csak három étkezésed legyen és kevesebb szénhidrátot. Este is kell enni egy keveset, nem jó az, ha este már nem megy semmi, csak lassítod vele az anyagcserét. Egy kis túró még este kellene pl.
És persze nem ártana heti 3-4 aerob edzés is.
Ez nagyon kevés. Fogyni nem koplalással kell !!
Keress egy személyi edzőt, de sürgősen.
Debreceni Ok? Foglalkozik tanácsadással és távprogramokkal is, ha jól tudom.
www.sport4ever.webnode.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!