Jo reggelire kukoricapelyhet enni?
Figyelt kérdés
Ezt szoktam reggelizni:2 dl tej,3 dl kukorivapehellyel.A tejbe teszek vizet is es megmelegitem.Ez kb hany kcal-at tartalmaz.(Sajnos csak zsirosabb tejbol tudom kesziteni a reggelit)2012. nov. 19. 20:41
1/3 anonim válasza:
Ha natúr a kukorica pehely, akkor jó, de a zabpehely még jobb lenne. Egyszer próbáld ki, vagy vegyítsd a kettőt.
A 1,5%-os tej jobb lenne. Bár a vízzel való hígítás egy megoldás, de azért íz szempontjából nem az igazi.
Miért csak zsírosabb tejből tudod készíteni? Minden közértben lehet kapni 1.5%-osat is.
Csak azt tudom elképzelni, hogy még iskolás vagy és a szüleid vásárolnak. Ebben az esetben kérd meg őket, hogy vegyenek neked 1.5%-osat mert egészségesebben szeretnél étkezni. Biztos, hogy megteszik. Plusz győzd meg őket, hogy ők is igyanak 1.5%-os tejet mert az egészségesebb.
2/3 A kérdező kommentje:
Az van hogy nekunk egy tejes hozza a tejet es ez 100%-os tehen tej.Ugyhogy nem tudom mennyire zsiros.
2012. nov. 20. 14:29
3/3 anonim válasza:
A házhoz szállított tejek legalább 3,6% körüli zsírtartalommal rendelkeznek, amiből 1 dl 68 kcal.
A kukoricapehely átlagosan 350 kcal/100 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!