Írnátok energiát adó kajákat reggelire?
A mai reggelim:
-fonott kalács és 2 nagyobbacska kocka étcsokoládé
Na, délig nem is voltam éhes, ráadásul úgy pörögtem, mint a franc.
Ha rozskenyeret eszem sonkával, sajttal,zöldségekkel reggelire, akkor viszont hamarabb éhes vagyok és olyan lassú, mint a csiga, nem bírok koncentrálni.
Tudom, hogy a kalácsos-csokis reggeli nem jó, ezért szeretném, ha írnátok nekem olyan ételeket, amiktől nem leszek éhes fél óra múlva és pörgős vagyok.
A zabkása nem jó, attól már negyed óra múlva éhes vagyok, sajnos.
A rozskenyér, sonka, sajt is baromi egészségtelen.
Egyébként kondolkodj: ha jól értem, egy egész fonottkalácsot ettél. Jóhogy nem vagy éhes délig. 150g zabból csinálj kását, és akkor biztos nem leszel éhes. Reggelire fontos a fehérjebevitel, ezt legegyszerűbben főtt tojással oldhatod meg, de abból minimum 4 kell.
én mindig eszek reggel 1-2 kocka csokit,(többet nem!!!)
vagy egy párszem pisztáciát ad energiát,és jobban tudok koncentrálni:)
amúgy teljes kiőrlésű kenyér,vaj,valami felvágott,és zöldség.délig nem vagy éhes,és mellé 1-2 kocka csokit bevágok reggelente :D vagy ha van akkor pisztácia.:)
a lényeg hogy hosszú szívódású kajákat egyél. teljes kiőrlésűt pl. vagy zabpehely fahéjjal,almával:D az is nagyon jó,és finom is:)
Nem egy egész kalácsot ettem.
Nem is arról van szó, hogy ezeken akarok élni, mert nem! Ezért is írtam ki a kérdést, és nem oltogatást kértem,hanem segítséget!!
Köszönöm a normális válaszolónak!
barna magvas zsemlébe paradicsom és 2tojásból rántotta-tutira nem leszel éhes:)
gombás-sonkás rántotta kenyérrel
tükörtojás paradicsimmal, magvas kenyérrel
körözött, tojáskrém, sajtkrém, rozskenyér paprika
paradicsomos halkonzerv 1kornspitz
zabpehelyből sütött palacsinta tölteléknek citromos-túrós vagy almás-túrós fahéjas
túró zabkorpával, almával, dióval
kaszinótojás, tormakrémes sonkatekercs rozkenyérrel
Köszönöm az ötleteket! :)
Régen mindig 100 g-ból csináltam zabkását, mikor megettem, akkor tényleg eltelítődtem. De 15 perc után megint éhes lettem.
Mindenesetre megfogadom az ötleteiteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!