Miért gondolják az emberek, hogy egy 1500 kcal-os diéta nem nehéz?
Múltkor említettem az osztálytársaimnak, hogy diétázom annak kapcsán, hogy miért nem megyek pizzázni velük...
Erre mindeni szomorú pofát vágott, lesajnált, hogy óh, jaj, én szegény. Kérdezték, hogy milyen diétát követek. Mikor mondtam, hogy 1500 kcal-os diétán vagyok, mindenki megkönnyebbült meg legyintett, hogy dehát az nem is olyan nehéz...
Nem érrtem, mért gondolják. Persze, ők életükben nem fogyóztak, nem tudják, hogy egy diéta mennyire próbára teszi az embert, pszichikai és fizikai értelemben egyaránt.
Igazából én már leadtam 10 kilót január óta, most vagyok 73 kg a 176 cm-emhez.
Csak most új suliba kerültem, és nagyon frusztrál ez az egész helyzet. Többet kell tanulnom, magasabbak az elvárások, új barátok kell szereznem, és ez mind-mind stresszel. És ilyenkor, ha gondjaim vannak, hajlamos vagyok "félrezabálni"... Meg most sportolni sincs annyi időm, csak a napi 1 óra séta meg néha fél óra torna, ami tudom, hogy édeskevés, de majd túllendülük ezen az egészen, pár hónap múlva biztosan könnyebb lesz...
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én is 1500 on vagyok és nekem sem olyan nehéz. Nem koplalok, szinte nem is vagyok éhes.
Nagy ritkán ha már reggel elszalad velem a ló akkor van baj, mivel kevés vagy semmi nem jut későbbre. De ha jól beosztom akkor nincs gond.
Amúgy már sok mindent kipróbáltam régen na azok nehezek voltak. Pl 90 napos. Amikor otthon mondjuk krumplifőzelék volt fasírttal én biztos nem ehettem mert ch napom volt, máskor palacsinta de én aznap csak gyümölcsöt ehettem. Szóval érted? Azért mondják az emberek hogy ez könnyebb mert mindenből ehetsz amit megkívánsz csak a kalóriákra kell figyelni. És akár este is lehet enni , nincs olyan mint amit sokan csinálnak hogy 3 után semmi stb..
Neked nem az étel mennyiség miatt nehéz, hanem mert nagyon elfáradsz ( ami iskola váltásnál normális) és ezért nehezebb a diéta. Nehezebb méregetni, figyelni.Olyan jó lenne néha csak úgy enni és nem azt nézni hogy mennyi az annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!