Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden nap keményen edzek,...

Minden nap keményen edzek, mégsem fogyok soha. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már 10 éve sportolok, minden nap vannak edzéseim, ami alatt futás, erősítés és lazítás is van (meg természetesen a labdajáték), viszont van kb 6-7 kg feleslegem. Elég kínos úgy bemenni egy öltözőbe, hogy rajtad kívül mindenki szálkás.

Egészségesen étkezem, rengeteteg gyümölcsöt-zöldséget eszek, húst és tejterméket is. emellett meg ugye nagyon sokat mozgok.

21 éves vagyok, 180 cm magas, 74 kg. Tudom, hogy ez nem nagy felesleg, de nekem fontos volna, ha kb. 6-7 kg-mal kevesebb lennék.

Van esetleg tippetek, mitől tudnék fogyni? elhagyjak az étrendemből esetleg? (este 6 után már csak gyümölcsöt eszek).

Köszi előre is!

2012. nov. 16. 12:53
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Izmos-húsos lehetsz, nem kövér. Fogadd el magad így! Örülj, hogy egészséges vagy! Lassan már kicsiny hazánkban is változik az évek óta fennálló "soványak legyünk" eszement ötlet. Pár év és itthon is fontosabb lesz az egészség a zörgő csontoknál, beesett arcnál. Érdekes, hogy pont egy olyan országban maradt fent ilyen sokáig a b... divattervezők, hülye média agymosása, ahol sok embernek normális élelmiszerre sincs pénze...
2012. dec. 8. 19:47
 22/24 A kérdező kommentje:

Februártól kezdve "szorosan" használom a Kedves Ember által ajánlott étrendet, sok csirkehússal, tészta, rizs stb. nélkül, napi 2 szelet tk. kenyérrel, sok zöldséggel. +túró stb.

A több, mint 1,5 hónap alatt nagyon jól látszik a változás! Nem hittem, de tényleg érdemes mindezekre odafigyelni! 1,5 hónap alatt -5 kiló és kisebb ruhaméret! köszönöm!

2013. márc. 23. 14:31
 23/24 anonim ***** válasza:
gratula aranyom:)!
2013. márc. 23. 16:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Gratulalok! Kedves embernek is :-) Masfel honapja jarok az edzoterembe, es mar latszik az eredmeny, de azthiszem en is attanulmanyozom ezt a dietat, hatha meg gyorsabban erek a celhoz. Remelem az nem baj ha a csirke helyett inkabb halat eszem majd.
2013. márc. 23. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!