Minden nap keményen edzek, mégsem fogyok soha. Mit tegyek?
Már 10 éve sportolok, minden nap vannak edzéseim, ami alatt futás, erősítés és lazítás is van (meg természetesen a labdajáték), viszont van kb 6-7 kg feleslegem. Elég kínos úgy bemenni egy öltözőbe, hogy rajtad kívül mindenki szálkás.
Egészségesen étkezem, rengeteteg gyümölcsöt-zöldséget eszek, húst és tejterméket is. emellett meg ugye nagyon sokat mozgok.
21 éves vagyok, 180 cm magas, 74 kg. Tudom, hogy ez nem nagy felesleg, de nekem fontos volna, ha kb. 6-7 kg-mal kevesebb lennék.
Van esetleg tippetek, mitől tudnék fogyni? elhagyjak az étrendemből esetleg? (este 6 után már csak gyümölcsöt eszek).
Köszi előre is!
Februártól kezdve "szorosan" használom a Kedves Ember által ajánlott étrendet, sok csirkehússal, tészta, rizs stb. nélkül, napi 2 szelet tk. kenyérrel, sok zöldséggel. +túró stb.
A több, mint 1,5 hónap alatt nagyon jól látszik a változás! Nem hittem, de tényleg érdemes mindezekre odafigyelni! 1,5 hónap alatt -5 kiló és kisebb ruhaméret! köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!