Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? (Kérdésed túl...

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Reggel amikor felkelek megszoktam inni egy bögre Zöld teát meg joghurtot általában. Ma is ezt csináltam és a suliba vettem 2 csomag ropit (7 órám volt) és azt ettem a suliba. fél 3 körül haza értem és ettem egy kicsi Bolognait kevés tésztával, nagyon minimális sajttal. És a nap folyamán 3 mandarint. Nagyon tele vagyok de nem tudom miért. Leírva lehet soknak tűnik de nem volt az, mert mindig csak akkor ettem amikor már éhes voltam. Mégis úgy érzem majd kidurranok. Miért lehet ez? Úgy érzem túl sokat ettem, és elrontottam :(

2012. nov. 15. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Maskor mennyit szoktal enni?Mibol all a napi etrended?Lehet tul keves kcal-at szoktal bevinni a szervezetedbe.
2012. nov. 15. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
minden reggel zöld tea + vmi gyümölcs joghurt, vagy sali, a suliban szendvics vagy ropi. Amikor haza érek (általában fél 2-2 körül) akkor meg éppen amit anyum főz (de persze keveset mindenből). Vacsira meg párizsi, vagy vmi sonka, vagy uborka, vagy mandarin meg ilyesmi. vacsi után még 1 pohár zöld tea. mindezt próbálom 6 óra előtt megtenni és 6 óra után leginkább csak vizet iszok
2012. nov. 15. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
szval még talán azt is lehet mondani h ma kifejezetten kevesebbet ettem de mégis nagyon tele vagyok és rossz érzés, mert olyan mintha zabáltam volna egész nap :( ettől bűntudatom van
2012. nov. 15. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

a ropi az nagyon gaz (bar finom;)

En a helyedben hanyagolnam, inkabb egyel diot, mandulat, szabkasat vagy valami egeszsegesebbet, mint feher lisztes 'nulla' taperteku ropit :(

Lehet hgy a gluten miatt fujodtal fel.

2012. nov. 15. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Akik így esznek, tudod hol végzik. Fogyasztó klinikán vagy infarktussal kórházban.

Reggel zsiradék kell az emésztés stimulálásához, ezt nagyon sokan nem veszik komolyan (de persze csodálkoznak a bajaikon) a joghurt meg az egyik legrosszabb 'élelmiszer'. Semmi tápanyag tartalma nincs, de mellette egészségtelen. Nagy luxus ilyet enni, étkezés helyett, és nem csoda ha nem vagy jól..

A ropi sem étel, csak tömted magad de nem ételekkel, hanem ilyen mű kajákkal! :(

A mandarin ehető lenne, de hol vannak a húsok, zöldségek? Így sajnos nem lehet étkezni. Nagyon sokan lesznek betegek, lisztes tejes vackok evése miatt..

2012. nov. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!