Hogyan lehet leszokni a nasiról? Nagyon nehéz, tudom ha nagyon akarom menni fog de egy nehéz napo? Létszi normális tippekket írjatok!
Egyel nasi helyett eleinte gyumolcsoT.Ezen az oldalon talalhatsz sutiket\edeseget amelyekben viszonylag keves kcal van: [link]
Nekem is eleg nehez megalnom hogy ne egyek edesseget a dietam melle de valahogy kibirom.Sok sikert a fogyashoz.;)
Én a következőt javaslom:
Reggelente felkelés után, illetve esténként lefekvés előtt hunyd le a szemed pár percig és vizualizáld magadban azt hogy milyen külsőt szeretnél... Ne legyen más gondoltatod. Képzeld el hogy már MOST ilyen vagy, és érezd át, hogy milyen szép, fitt erős, egészséges vagy, és érezd át szívből azt az örömet, amit tapasztalsz.
Ez egy egyszerű, örömteljes, meditációs technika mellyel, mintegy betápálod magadnak tudat alatt a célt.
Nálam nagyon szépen működött.Egyrészt jelentősen csökkent az étvágyam, másrészt szinte azonnal leálltam az édességgel. Spontán... egyszerűen nem kívántam. A legfontosabb: higgyél benne, és légy rendszeres.
(21/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!