Cilikem kérdése:
Most szeretnek neki fogni fogyokurazni nagyon jol jonne ha valaki otletet vagy tanacsot tudna ez ugybe addni? 84 kg vagyok es 24 eves nem tudom hogy fogjak neki?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 22:20
1/4 anonim válasza:
jó lenne tudni, hogy férfi/lány. vagy.
a jó diéta alapja a megfelelő mozgás és a jól beállított étrend. ha nagyon profin akarod csinálni számolni kell a cal-át.
heti 1-1,5 kg a heti normális fogyás.
2/4 anonim válasza:
Első lépésként néhány hétig olvasgass, tanulj itt, próbálj minél több ésszerű, értelmes javaslatot megjegyezni. Addig is, amíg tanulsz, hogy ne tétlenkedj, felejts el a cukros üdítőket, édességet, egyél 3 óránként.
3/4 A kérdező kommentje:
No vagyok es szerintetek mit egyek es mennyit?Gyumolcsot zolcseget?Eleg sok fizikai munkat is vegzek ezzen kivul meg mennyit kellene mozogjak,van egy szoba biciklim es estenkene tekerek 15-20 percet de az ugye nem eleg?
2012. nov. 15. 11:58
4/4 anonim válasza:
Milyen jellegű fizikai munkát végzel? Ez attól is függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!