Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az a paplanszájú miért reklámo...

Az a paplanszájú miért reklámozza a tv-ben, hogy fogyjunk le?

Figyelt kérdés
M1 televízió: Amióta hazajöttem Londonból... és így tovább... Nem mindegy, ki hogy néz ki? Miért erőltetik mindenkire, hogy fogyjon le? Nem lehet mindenki egyforma.

2012. nov. 12. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
A szó amit keresel: fogyjon.
2012. nov. 12. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Azért, mert Magyarországon rohadt sok ember elhízott, és így is sokan halnak meg... Talán figyelni kéne az egészségre...
2012. nov. 12. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ki az a paplanszájú?
2012. nov. 12. 20:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mindenkinek meg van kötve a keze magyarországon, és csak a tv-re hallgat. Mert az a minden, amit ők mondanak. Szerintem az, hogy milyen zenét halgat az ember, mi a hite, milyen kövér, az magánügy. Ne a tv mondja már meg, hogy mit csináljanak az emberek.

Én nem követem a tvk-kben hírdetett stílust. Olyan ruhát veszek fel, amilyet akarok, arra költöm a pénzt, amire akarom.

És mégis boldog vagyok.

2012. nov. 12. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:

És nem hallgatom azokat a mű sztárokat a tv-ben, akik az utcáról mentek be és már 1 hét múlva túltesznek akár a legjobban éneklő külföldi énekeseken is.

Közben meg reklámoztatnak velük mindent.

2012. nov. 12. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Én nem TV-zek, de kövér vagyok, és hidd el, rengeteg mindentől megkíméltem volna magam, ha nem lennék kövér...

Persze, mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál, de senki nem akar beteg lenni, korán meghalni, szenvedni lépcsőzés után, blablabla...

2012. nov. 12. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
mert az orvosok többsége lekoccolt már külföldre,alig maradt pár darab,ezért az elhízás következtében kórházba kerülők számát szeretnék csökkenteni így:D.
2012. nov. 12. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Mert én fizetem a tb-t azok után is, akik orvoshoz járnak mert sz.arul esznek (és például elhíznak).

Azért, mert én 'megvonom' magamtól a rohadt cukros, lisztes akármit, persze ez sokszor drágább ételek fogyasztását jelenti erre még a beteg emberek ellátását is tőlem vonják le. Amikor én (és sokan mások) gyakorlatilag nem használunk orvost, miért használnánk hát figyelünk rá mit eszünk, van gyógytornánk tized annyira nincs szükségem orvosra, mint sok amúgy egészségesnek született embernek.

Persze a tv nem ezért, hanem divatból közvetíti a karcsú ideált, a tömegmédia az egy igen 'ergya' dolog :) Ez már csak ilyen.

2012. nov. 13. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem nezek tv-t nem hallgatok a mediara, de szerintem hogy fogyasra osztonzi az embereket (ami az egeszseggel szorosan osszefugg, es nem kizarolag egyeni kerdes) kimondottan jo huzasa. En media nelkul is tudom, hogy egeszseges, vekony szeretek lenni.
2012. nov. 13. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
kösz, egész jól elvagyok
2012. nov. 17. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!