Az a paplanszájú miért reklámozza a tv-ben, hogy fogyjunk le?
Az a baj, hogy mindenkinek meg van kötve a keze magyarországon, és csak a tv-re hallgat. Mert az a minden, amit ők mondanak. Szerintem az, hogy milyen zenét halgat az ember, mi a hite, milyen kövér, az magánügy. Ne a tv mondja már meg, hogy mit csináljanak az emberek.
Én nem követem a tvk-kben hírdetett stílust. Olyan ruhát veszek fel, amilyet akarok, arra költöm a pénzt, amire akarom.
És mégis boldog vagyok.
És nem hallgatom azokat a mű sztárokat a tv-ben, akik az utcáról mentek be és már 1 hét múlva túltesznek akár a legjobban éneklő külföldi énekeseken is.
Közben meg reklámoztatnak velük mindent.
Én nem TV-zek, de kövér vagyok, és hidd el, rengeteg mindentől megkíméltem volna magam, ha nem lennék kövér...
Persze, mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál, de senki nem akar beteg lenni, korán meghalni, szenvedni lépcsőzés után, blablabla...
Mert én fizetem a tb-t azok után is, akik orvoshoz járnak mert sz.arul esznek (és például elhíznak).
Azért, mert én 'megvonom' magamtól a rohadt cukros, lisztes akármit, persze ez sokszor drágább ételek fogyasztását jelenti erre még a beteg emberek ellátását is tőlem vonják le. Amikor én (és sokan mások) gyakorlatilag nem használunk orvost, miért használnánk hát figyelünk rá mit eszünk, van gyógytornánk tized annyira nincs szükségem orvosra, mint sok amúgy egészségesnek született embernek.
Persze a tv nem ezért, hanem divatból közvetíti a karcsú ideált, a tömegmédia az egy igen 'ergya' dolog :) Ez már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!