Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltátok már? Mi a vélemény...

Próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Ti próbáltátok már a töltőnapot? Mi a véleményetek róla? Nektek bejött, vagy értelmetlen? Mennyiben kell eltérni a megszokott diétás étrendtől, milyen gyakran, és stb érdekelne. Köszi előre is. :)
2012. nov. 12. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a töltőnap a családi ünnep. Például most utoljára a fiamnak volt az első szülinapja, megettem a sültkrumplit amit egyébként soha, és 2 szelet tortát amit szintén soha.

Ha nem kifogásnak használod unos-untalan, akkor havi 1 étkezés szerintem belefér. De akkor a többi nap minden egyes étkezése igenis legyen rendben, különben semmi értelme az egésznek.

2012. nov. 12. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Nem kifogásnak használnám.. idáig monden oké volt, fogytam 6 kilót, örültem is meg minden, erre egyszer csak megállt a fogyás és elindult visszafelé.. tegnap csináltam egy ilyen napot, kicsit többet ettem kalóriát is meg szénhidrátot is mint szoktam, és úgylátszik bejött, mert megint megindult lefelé.. csak érdekelt hogy mások mit tapasztaltak, meg azt még most se tudom hogy ezt milyen gyakran kell, vagy csak akkor kell ha érezhetően lelassult az anyagcsere? :)
2012. nov. 13. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam, amikor ünneprontó lennék ha a diétámra hivatkozva csirkemellet rágnék. :)

Tapasztald ki, hogy milyen gyakran van rá szükséged.

2012. nov. 13. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
értem. :) ma már visszaálltam a diétás étrendre, de mégjobban odafigyelek mint eddig, remélem mostmár simán fog menni :) mellette edzek is, és szerintem olyan 3 hetente lehet kell majd csinálnom egy ilyet.. mert most is nagyjából addig volt rendben az anyagcserém, de a napokban nagyon lelassult..
2012. nov. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!