Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés
Reggeli: egy kis gabonapehely tejjel, suliba megettem egy kakaós csigát és egy szendvicset+ egy alma, ebédre leves+rántott hús +párolt zöldség+tört krumpli most pedig ettem bolonyait..nagyon sokat ettem?? mert szerintem igen..://
2012. nov. 12. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Bélpoklos.
2012. nov. 12. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
ha az ebéd egy normál mennyiség volt és nem etted tele magad akkor nem. kivéve a bolognai az nem keleltt volna... vacsira könnyebbet egyél.
2012. nov. 12. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ettel nagyon sokat.Jo lett volna ha nem ettel volna kakaoscsigat es bolonyait,maskepp nagyon jo lett volna.
2012. nov. 12. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

a kakaós csigában sajna nagyon sok kalória van. Én kerülöm bár imádom. 1 db - ban akár 630 is van.( múltkor meg is lepődtem pedig nem volt túl nagy kb.tenyérnyi)

Reggelire ettem volna a szenyát. Ebédre amit írtál kenyér nélkül és vacsira egy kis adag bolognai is beleférhet. Én kb így állítom össze az 1500 kalóriás étrendem. Este pl annyi bolognait ennék amennyi keretem még van.

2012. nov. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!