Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek változott valamit...

Szerintetek változott valamit a testem egy hónap alatt? (heti képekkel+blog) 16/F

Figyelt kérdés

Tehát egy hónapja elkezdtem egy zsírégető életmódot. Blogot vezetek az alakformálásomról. Minden nap , amikor tudok írok blogot és hetente feltöltök magamról egy képet. Sajnos az utóbbi két hétben beteg voltam (torokfájás, nátha) és így ki kellett hagynom az aerob edzéseket (esti 45perces kocogás). Ha az elmúlt két hétben lefutottam volna 2x4 alkalmat, akkor biztos szemmel láthatóbb lett volna ma a változás, de remélem, hogy majd egy hónap múlva ilyenkor a heti 4x futással és súlyzós edzéssel remek változást lehet majd látni. Étrendet tartok, súlyzózok, fehérje turmixot iszok és sok egészséges ételt eszem.

Tehát térjünk át az eredeti kérdéshez.

A blogom címe: [link] -itt teszek közzé naponta és osztom meg magamról a képeket hetente.

Így kezdtem: [link]

és a mai friss fotó pedig: [link]

Szerintetek változtam valamit?

2012. nov. 10. 20:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elnézést! Rossz edzéstervet linkeltem! Erre gondoltam: [link]
2012. nov. 10. 21:45
 12/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon sokat változott a helyzet! Gratulálok! :)
2012. nov. 10. 23:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy kicsit változtál.

Nem igazán észrevehető még,dehát egy hónap alatt nem törénik semmi

Folytasd tovább :)

18/L

2012. nov. 11. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Én, aki benne vagyok, látom ám a változást. :)

Eget rengető különbség nyilván később lesz, de ha nem adod fel, akkor gyönyörű előtte-utána kép fog születni! :)

(ui: szőrt a mellkasodra :D )

2012. nov. 11. 16:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem szeretném feladni! Folytatom!

(u.i: ne, csak a mellkasrs ne!xD)

2012. nov. 11. 21:55
 16/16 A kérdező kommentje:

2 hónap változásról a kép itt megtalálható: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Várom oda a véleményeiteket!

2013. febr. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!