Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel menyi idő alatt fogynék...

Asddsa90 kérdése:

Ezzel menyi idő alatt fogynék le 10kilót?

Figyelt kérdés

naponta 1000kcal-t égetnék el.(futás és torna)

és naponta max. 1500kcal-t viszek be a szervezetemmel

menyi idő alatt fogynék 10kilót?

14/f

2012. nov. 10. 13:54
 1/3 A kérdező kommentje:
azt lefelejtettem leírni,hogy ha elérném h 10kilót lefogyjak akkor már csak tornáznék és 100-200kcal-al többet ennék ugy megtartanám a súlyom?
2012. nov. 10. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Na, most ez attól is függ, hogy milyen állapotban van az anyagcseréd. Mi vezetett oda, hogy jelenleg 10 kilót szeretnél fogyni, illetve, hogy az a 10 kiló többet az tényleg többlet-e. Milyen nemű vagy, hány éves, hány cm, hány kiló?

Lényeg, hogy előbb biztosítsd természetes uton az anyagcseréd helyes működését. Ha enélkül próbálsz égetni, még az is előfordulhat, hogy becirkuszol a szervezeted a kínzás miatt. Persze én most magamból indulok ki, de nekem amúgy is kritikus szinten leromlott ez a része. Akkoriban nem esett jól a sport, hiába figyeltem oda hogy megfelelően étkezzek és fogyasszak vizet. Komolyabb méregtelenítésbe kellett fognom, és csak utána tudtam jóérezni magam és beállítani a testsúlyom. Győzödj meg róla, hogy minden oké-e. Tudsz-e például aludni, van-e indokolatlan álmosságod, időjárás érzékenység, stb.

2012. nov. 18. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
alkat függő. Meg az sem mindegy, h mennyi a jelenlegi fölösleged. Ha pl csak 10 kiló felesleged van és azt akarod leadni az sokkal nehezebb mint ha 30ból szeretnél 10-et. Az sem mindegy, hogy mennyire vagy hízásra hajlamos. Van aki könnyen le tud fogyni, van aki éhezik és sportol orrba szájba mégis heti 1-2kilónál nem sikerül több. Van aki egy hét alatt képes 10kilót. De szerintem 10 kilóhoz kell 2 hónap vagy inkább 3... Bizonyított tény, h az emberek annyira nem egyformák, h ellenőrzött körülmények között 2 ember azonos étrend és mozgás alatt az egyik alany súlya változatlan maradt, míg a másiké 2 kilóval gyarapodott. (mintha a Discovery-n vagy a Spektrumon láttam volna azt a műsort évekkel ezelőtt)
2012. nov. 19. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!