Ezzel menyi idő alatt fogynék le 10kilót?
naponta 1000kcal-t égetnék el.(futás és torna)
és naponta max. 1500kcal-t viszek be a szervezetemmel
menyi idő alatt fogynék 10kilót?
14/f
Na, most ez attól is függ, hogy milyen állapotban van az anyagcseréd. Mi vezetett oda, hogy jelenleg 10 kilót szeretnél fogyni, illetve, hogy az a 10 kiló többet az tényleg többlet-e. Milyen nemű vagy, hány éves, hány cm, hány kiló?
Lényeg, hogy előbb biztosítsd természetes uton az anyagcseréd helyes működését. Ha enélkül próbálsz égetni, még az is előfordulhat, hogy becirkuszol a szervezeted a kínzás miatt. Persze én most magamból indulok ki, de nekem amúgy is kritikus szinten leromlott ez a része. Akkoriban nem esett jól a sport, hiába figyeltem oda hogy megfelelően étkezzek és fogyasszak vizet. Komolyabb méregtelenítésbe kellett fognom, és csak utána tudtam jóérezni magam és beállítani a testsúlyom. Győzödj meg róla, hogy minden oké-e. Tudsz-e például aludni, van-e indokolatlan álmosságod, időjárás érzékenység, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!