Ideális a testtömegem?
165 cm magas vagy 54 kg.Ez ideális?
Nem vagyok túlságosan elégedett az alakommal,szeretném még az is megkérdezni,hogy melyik sport-diéta viszi le leghamarabb a combomról és a fenekemről a felesleget?
Te nagyon el vagy varázsolva, öcsém...
Izmos, az ő:
157/54, deka felesleg nincs rajta.
Ő 170/60, hol van hurka, meg nagy segg, meg háj? [link]
Na, ha ebből elveszünk 10 kilót, ott izomról már nem nagyon lehet beszélgetni...
(Ők mondták neked, hogy 50 kilók? Szeretik a lányok annyinak mondani magukat... Ha csak te magad nem láttad mérlegen állva, akkor ne legyél biztos... xD)
53 kg, 157 centihez:
8-as voltam, szeva...xD
Jesszus, azok a lányok NEM 50 kg-ok, csak annyinak mondják magukat, a férfiak meg úgyis elhiszik.. Jesszus, egy 170 cm lánynak MINIMUM 55-nek kell lennie, és akkor még modellalkata is van, főleg HA izmos :P
Ha azok a bizonyos barátnőid főleg magassarkúban járnak, akkor légy nyugodt, egyik sem annyi centi ahánynak mondja magát. Régebben modellkedtem, és a pofám leszakadt néha hogy mekkorákat tudtak hazudni... Odamentem tornacipőben a válogatásra, mellettem a tűsarkúban is alacsonyabb lány szemrebbenés nélkül ugyanannyi centit mondott be mint én...
És ha nem előtted állnak mérlegre, légy nyugodt, egyik sem 50 kiló.
Ő kb 170 cm és 50 kg:
Ő pedig 170 cm körülihez 60 kg lehet:
Hol van rajta háj???
55-öt meg képzeld el légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!