Tudnátok segiteni egy kicsit?
na jó.
szóval elöször is,egyszerre (ráadásul este) ettél viszonylag sokat (bár ez még így is koplalósdinak hangzik),és nem sokszor keveset...ami rendesen odavág az emésztésednek.
és akkor még szó sem volt a kaják minőségéről.légyszi a kedvemért felejtsd el a sok fogyis terméket meg fogyókúrásnak beállított piszkot,és a májkrém se túl jó választás (az állat kiválasztószervéből feldolgozott trutyi.oké semmi baj nincs vele,nem szólok egy szót se,de NEM DIÉTÁS,és ez tuti.)...egyél teljeskiörlésű pékárut,sovány tejtermékeket,sovány színhúst és baromi nagy mennyiségű zöldséget,délelőtt gyümölcsöt (utóbbi főleg éhgyomorra jó)
MOSTFIGYELJ 5x egy nap (bizony!) válogathatsz ezekből,nem túl nagy mennyiségben de úgy,hogy azért ne maradj éhes +
sportolj minden nap legalább egy órát intenzíven...
ha úgy folytatod,ahogy most,össze fogsz esni az iskolafolyosón...egyébként is,hány éves vagy te?hány kiló?hány centi?mennyit akarsz fogyni??
Mi lesz? Az este megevett gyümölcscukor még akkor is jó eséllyel rohan zsírba.
Jó tanácsokat kaptál egyébként, napi 4-5x étkezés, kis mennyiségek, szénhidrát reggel és délben, utána már nem, este fehérje (véletlenül se keksz és gyümölcs).
Én is jártam iskolába elég sokat, de olyan helyre nem jutottam el ahol nincs semmi ehető kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!